Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Με τον Αθανασιάδη θα βάζαμε έξι γκολ»

GOUERINO
Ο βετεράνος άσσος του ΠΑΟΚ ,Νέτο Γκουερίνο, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό(27/3) παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης αλλά και για την συνέχεια με το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Νομίζω ότι φάνηκε όλο αυτόν τον καιρό ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει διάρκεια. Οι άλλες ομάδες ίσως καλύτερα προετοιμασμένες κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά και τώρα ακλουθεί το μίνι το πρωτάθλημα των πλέι οφ το οποίο πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι η πρώτη φορά που όλες οι ομάδες ξεκινάν με ελάχιστη διαφορά και σίγουρα δίνει ένα διαφορετικό χρώμα».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Το παιχνίδι είχε δυο όψεις, ένα πρώτο ημίχρονο φοβερό με τον ΠΑΟΚ να είναι μόνος κυρίαρχος και στο 37ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Και ένα δεύτερο ημίχρονο που δεν είχε καμία σχέση ο ΠΑΟΚ που βλέπαμε. Έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι τις αμυντικές του αδυναμίες».
Για τον Χούσεν: «Ο επιθετικός πρέπει να είναι ψυχρός εκτελεστής, από τις πέντε ευκαιρίες τα τρία πρέπει να τα κάνεις γκολ, από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά. Πάντως ένας παίκτης που έχει παίξει στον Άγιαξ δεν μπορεί να παρουσιάζει κάτι τέτοιο. Τον βλέπω πρώτη φορά, δεν θέλω να τον κρίνω αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Αν είχαμε τον Αθανασιάδη πιστεύω μπορεί να βάζαμε και πέντε και έξι γκολ
Για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Αν έχει την απόδοση και τον ενθουσιασμό που έβγαλε στο παιχνίδι της Τούμπας θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης . Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά αν πάρει ο ΠΑΟΚ αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι , θεωρώ ότι μετά θα έχει την τύχη μαζί του».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: