Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ζώης στο Metropolis: «Να συσπειρώσουμε το ποντιακό στοιχείο»

Το νέο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Απόλλων, Κώστας Ζώης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τους στόχους και τις επιδιώξεις του, αλλά και την προσπάθεια για συσπείρωση του ποντιακού στοιχείου γύρω από τον Απόλλωνα:

«Ο σκοπός της διοίκησης είναι να φέρει κόσμο κοντά ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την υπέρβαση και να βοηθήσουμε αυτή την ομάδα να πάει εκεί που αξίζει. Μονόδρομος είναι αυτό, ένας άνθρωπος μόνος του δεν είναι δυνατό να σηκώσει το βάρος. Υπάρχει υγεία στον Απόλλωνα από όλες τις πλευρές και στόχος είναι η ομάδα να επανέλθει στη Σούπερ Λιγκ. Δεν πρέπει να είναι εσωστρεφής, πρέπει να βγούμε έξω από τα όρια του δήμου Καλαμαριάς, εκτός πόλης και ο Απόλλων να εκμεταλλευτεί το ποντιακό στοιχείο, το οποίο οργανώνεται σε καθημερινή βάση σε όλο τον κόσμο.

Προσωπικά έχω σχέση με το ποντιακό στοιχείο και το ξέρω καλά. Η είσοδός μου έχει ακριβώς αυτό το σκοπό. Να συσπειρώσουμε τους Ποντίους γύρω από τον Απόλλωνα, κάτι που δεν μπορώ να κάνω μόνο εγώ. Επιδιώκω να φτιάξω μια ομάδα ανθρώπων που θα ασχοληθεί με αυτό και στο πρόγραμμά μου έχω να βρω κάποιον άνθρωπο από την Αθήνα, εκεί που είναι τα κέντρα αποφάσεων. Η Αθήνα είναι δυνατή όσον αφορά τον ποντιακό ελληνισμό και θα έχουμε έδρα και εκεί».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: