Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Άρης σε… Α΄, Β΄ ή Γ΄ εθνική;

ARIS-XANTHI_09-10_1-0_26
Μπορεί ο Λάμπρος Σκόρδας να βγάζει ανακοινώσεις και να υποστηρίζει ότι δεν φεύγει από την ΠΑΕ Άρης και ότι θα βρει αυτός επενδυτή για την ομάδα, αλλά ουσιαστικά κανένας δεν ασχολείται πλέον με αυτά που λέει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, παρά μόνο με την “επόμενη μέρα” του Άρη.
Οι συσκέψεις είναι απανωτές και την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, έγινε η καθοριστικότερη! Όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.arenafm.gr, η απόφαση για “επανεκκίνηση” του Άρη πάρθηκε!
Στην προσπάθεια που θα γίνει για “αναγέννηση εκ της τέφρας”  συμμετέχουν τρεις μεγάλοι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, Αρειανοί, πετυχημένοι επαγγελματικά, που αποφάσισαν να συνδράμουν οικονομικά για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και μιλάνε για Β΄ Εθνική, όχι για Γ΄ Εθνική!
Θεωρούν ότι δεν πρέπει να χαθεί μία χρονιά, κρατώντας μια επιφύλαξη: Εάν δεν συμφωνήσουν οι πιστωτές (ποδοσφαιριστές, προπονητές, ΙΚΑ, Εφορία) για νέα ρύθμιση χρέους, όχι με 300.000 ευρώ το μήνα (!), αλλά με 100.000 ευρώ μηνιαίως προς όλους αυτούς στους οποίους χρωστάει η ΠΑΕ, τότε μπορεί να αλλάξει το σκηνικό.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ πάντως, να διεκδικήσουν και κάτι ακόμη: 20 ομάδες στη Superleague! Όπως πάρθηκε η απόφαση των ομάδων της Football League να μην υποβιβαστεί καμία και να ανεβούν όλοι οι πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής και δυο ακόμη δευτεραθλητές μετά από μπαράζ (για να γίνουν 2 όμιλοι των 18 ομάδων), έτσι και το ενδιαφέρον θα γίνει μεγαλύτερο εάν αντί για 18 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, γίνουν 20! Το θέλει αυτό και η συνδρομητική τηλεόραση που θα έχει να προσφέρει περισσότερα παιχνίδια.
Η προσπάθεια λοιπόν θα γίνει στη Superleague, οι πιέσεις θα αρχίσουν για να γίνει μπαράζ μεταξύ του τελευταίου της βαθμολογίας (Άρης),  με τον τρίτο από τα μπαράζ της Football League και όποιος κερδίσει, να παίξει στην κατηγορία.
Όλα αυτά τα συζήτησαν, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με τον ίδιο τον Άρη. Πρόεδρος και διοίκηση είναι ο Σκόρδας, οι επιχειρηματίες αυτοί δεν έχουν σήμερα κάποιο θεσμικό ρόλο, προκειμένου να αρχίσουν να πιέζουν τα κέντρα αποφάσεων της Αθήνας, γι αυτό και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις σε όλα!
ΥΓ: Όταν έγινε γνωστό ότι η διοίκηση του Άρη αποφάσισε να κατεβάσει με… πούλμαν την ομάδα στην Αθήνα και στην Τρίπολη, σκέφτηκαν να κάνουν κάποια κίνηση, αλλά εγκατέλειψαν την ιδέα μετά από εισήγηση του νομικού τους, για λόγους που θα εξηγήσουν όταν το κρίνουν απαραίτητο.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: