Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μπαρτζώκας: «Είμαστε… λιγότεροι»

Υποχρεωμένος να παλέψει για το καλύτερο δυνατό παρά τις απουσίες Σπανούλη και Πρίντεζη είναι ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Είμαστε… λιγότεροι»
Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την αήττητη στο Top 16 Μπαρτσελόνα χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη, αλλά είναι υποχρεωμένος να δώσει τη μάχη του την Παρασκευή στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βαρκελώνη.

«Είναι αντικειμενικά δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Είμαστε λιγότεροι ποσοτικά και ποιοτικά. Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι στον όμιλο, γιατί παίζουμε με μια αήττητη ομάδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση για να αντεπεξέλθουμε», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ερωτηθείς αν το παιχνίδι αυτό είναι τελικός για την ομάδα του, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι τελικός. Είχαμε σαν στόχο να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε, αλλά έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια για να μπορέσουμε να περάσουμε στα προημιτελικά, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος».

Από πλευράς παικτών, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: «Πάμε στη Βαρκελώνη με απουσίες, αλλά με στόχο τη νίκη κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία που η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη και αήττητη, εμείς πάμε για να νικήσουμε. Για να καλύψουμε τις απουσίες πρέπει οι υπόλοιποι να δώσουμε το 100% με πολλή ενέργεια και θέληση. Δεν βλέπουμε μακριά, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα δούμε τι θα κάνουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: