Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ούτε Σπανούλης, ούτε Πρίντεζης...!

Οριστικά χωρίς τον Πρίντεζη, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και τον Σπανούλη, λόγω τενοντίτιδας, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Πρόβλημα και ο Κόλινς.

Ούτε Σπανούλης, ούτε Πρίντεζης...
Το… θαύμα που περίμεναν στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Πρίντεζη, τελικά δεν έγινε.

Ο «υπαρχηγός» των πρωταθλητών Ευρώπης δεν πήρε μέρος ούτε στην πρωινή τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, που θα ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη, ενόψει της αυριανής (14/03, 22:00) αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Εκτός από τη γραμμή των ψηλών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μια επιλογή λιγότερη και στην περιφέρεια, κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ο Βασίλης Σπανούλης, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, χάνοντας τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Αρμάνι Μιλάνο, συνεχίζει να πονάει στο γόνατο και επίσης δεν θα μπει στο αεροπλάνο για την Ισπανία. Τη θέση τους στην αποστολή πήραν οι Παπαπέτρου και Καββαδάς. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Μάρντι Κόλινς, ο οποίος δεν προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, αλλά ακολουθεί την αποστολή για τη Βαρκελώνη.

Εκτός έμειναν οι Αγραβάνης, Χριστοδούλου και Μπέγκιτς. Αναλυτικά η αποστολή: Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι, Ντάνστον, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μάντζαρης, Κατσίβελης και Καββαδάς.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στη μάχη που θα δώσει, καθώς θα βρεθούν και περίπου 100 φίλοι του στις κερκίδες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: