Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Έξι βδομάδες έξω ο Εζίλ!!

Για περίπου ενάμιση μήνα και για τουλάχιστον πέντε ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μεσούτ Εζίλ η Άρσεναλ, μετά το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που υπέστη του στο ματς με την Μπάγερν.

Έξι βδομάδες έξω ο Εζίλ!
Πιο σοβαρός απ’ ότι αναμενόταν αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Ο 25χρονος μέσος της Άρσεναλ, που τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στην Μπάγερν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, υποβλήθηκε την Πέμπτη σε εξετάσεις που έδειξαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού.

Μάλιστα, φάνηκε πως χτύπησε στα δέκα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και επιβάρυνε τον τραυματισμό του μέχρι να αντικατασταθεί στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Έτσι, ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του στα ματς κόντρα σε Τότεναμ, Τσέλσι, Σουόνσι, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον, ενώ στο χειρότερο δυνατό σενάριο θα απουσιάσει και απ’ αυτά κόντρα σε Χαλ και Νούκαστλ.

Πάντως ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» τόνισε πως θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να έχει στη διάθεσή του τον Γερμανό μέσο στον ημιτελικό του Κυπέλλου στις 12 Απριλίου κόντρα στη Γουίγκαν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: