Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Προβληματισμός για τα χαφ!

Λύσεις για να καλυφθεί το κενό του Κοστίν Λάζαρ στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ ψάχνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού ο Ρουμάνος χαφ θα χάσει όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Προβληματισμός για τα χαφ
«Πονοκέφαλο» δημιουργεί στον Γιώργο Γεωργιάδη ο τραυματισμός του Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος – σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ – θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ωστόσο, στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι ο Ρουμάνος χαφ θα μείνει εκτός δράσης περίπου έναν μήνα.

Δηλαδή, ο διεθνής άσος θα απουσιάσει από τους αγώνες με Αρη (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός), Καλλονή (εντός), Ατρόμητο (εντός) και Λεβαδειακό (εκτός). Πέρα από τον τραυματισμό του Λάζαρ, υπάρχει και η περίπτωση του Χέντβινχες Μαντούρο.

Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο 41χρονος προπονητής σκοπεύει να τον προφυλάξει εν όψει και των κρίσιμων αγώνων που έχουν οι Θεσσαλονικείς στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και τα ματς για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Γεωργιάδης θέλει να δώσει «ανάσες» στον Κατσουράνη, ο οποίος έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τους συνεχόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: