Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πάει για το καλοκαίρι ο Ολαϊτάν!

Δεν δείχνουν να βιάζονται στον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν στους αγωνιστικούς χώρους, με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν να είναι υπαρκτό.

Πάει για το καλοκαίρι ο Ολαϊτάν
Μεγάλη ήταν η χαρά που έδωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν με τη χθεσινή του παρουσία στο γεύμα που είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν όλες αυτές τις μέρες μετά την κατάρρευσή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επιστροφή, όμως, του Νιγηριανού επιθετικού στους αγωνιστικούς χώρους θα αργήσει, αφού οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν όλες αυτές τις μέρες θέλουν συνεχίσουν τις εξετάσεις για να διαπιστώνουν βήμα-βήμα την κατάστασή του.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό τιμ που τον εξέταζε και πιθανότατα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα λυθούν όλες οι απορίες που έχουν δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως γράφει ο «Πρωταθλητής», ο 22χρονος παίκτης θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις και θα επιστρέψει στη δράση, μόλις είναι απόλυτα έτοιμος για να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μίτσελ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το πιο πιθανό σενάριο – αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και το σοκ που υπέστη ο νεαρός άσος – είναι να μπει σε κανονικούς ρυθμούς το καλοκαίρι (στην προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου), αφού η σεζόν ολοκληρώνεται στις 26 Απριλίου και απομένει 1,5 μήνας μέχρι το τέλος της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: