Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κωστούλας στο Metropolis: «Το μπαλάκι στην ΕΠΟ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Της κακομοίρας» με τον Κωστή Ραπτόπουλο και τον Γρηγόρη Κόκκινο, φιλοξενήθηκε ο «ισχυρός άνδρας» του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

- Σχετικά με το πρόσφατο παιχνίδι στη Λιβαδειά;

«Όσοι είδαν το ματς κατάλαβαν πόσο εξόφθαλμα μονόπλευρη ήταν η διαιτησία. Πιστεύω ότι όποιος είδε, κατάλαβε τι έγινε. Λάθη υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Όμως αυτή ήταν μια διαιτησία κατά παραγγελία έτσι ώστε ο Παναιτωλικός να φύγει χωρίς βαθμούς από την Λιβαδειά. Φάνηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τις αποφάσεις του ότι αυτός ο άνθρωπος έφερε τον κόσμο ανάποδα. Έδωσε φαουλ, πέναλτι και αποβολές που δεν υπήρχαν. Είμαι υπομονετικός με τους διαιτητές οι οποίοι κάνουν λάθη, όμως εδώ δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος».

- Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει;

«Σημασία θα έχει να «χτυπήσει» κανείς αυτούς τους διαιτητές, έτσι ώστε να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα. Αν ωφελήθηκε την Κυριακή ο Λεβαδειακός, κάποιες άλλες ομάδες αδικήθηκαν από αυτό το αποτέλεσμα».

- Αν είχε μια τέτοια διαιτησία σε αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα μιλούσε έτσι;

«Βεβαίως και θα το έκανα. Σε ματς πριν δυο χρόνια στο «Καραϊσκάκη», αδικηθήκαμε και πάλι μίλησα. Διαιτητής ήταν ο Παππάς που έκανε τεράστια λάθη, όχι ανθρώπινα. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τα επιτρέπει αυτά. Δεν λέω ότι βρίσκεται από πίσω. Απλά οι διαιτητές φοβούνται μην αδικήσουν τους «μεγάλους», οπότε αδικούν τους μικρούς που σου λέει δεν αντιδρούν. Τότε δεν είχα μιλήσει κατά του Ολυμπιακού γιατί δεν τα έχει ανάγκη αυτά τα σφυρίγματα. Δεν νομίζω ότι θα έφτανε τόσο χαμηλά. Ήταν η πρόθεση του διαιτητή έτσι ώστε να δείξει ένα «καλό πρόσωπο» και να έχει την εύνοια του Ολυμπιακού».

- Είναι ο Λεβαδειακός τόσο ισχυρός παρασκηνιακά ώστε να εξασφαλίζει ευνοϊκές διαιτησίες.

«Μια καλή γνωριμία, δεν ξέρω με τι όφελος, μπορεί να εξασφαλίσει μια ευνοϊκή διαιτησία».

- Μιλήσατε με τον κ. Σαρρή;

«Του είπα, «κάντε κάτι με του Καμπαξήδες». Υπάρχουν ομάδες που παίζουν καθαρό ποδόσφαιρο και έρχεται ο κάθε Κάμπαξης που τους στερεί τον ιδρώτα τους. Δεν ξέρω αν θα το κάνει ο κύριος Σαρρής».

- Σας πέρασε η σκέψη να αποχωρήσετε;

«Πολλές φορες. Δεν αποχωρώ γιατί δεν βρίσκω διάδοχη κατάσταση, είμαι εγκλωβισμένος. Το να ρίχνεις τα λεφτά σου και να έρχεται να στα παίρνει ο κάθε Κάμπαξης δεν είναι λογικό».

- Ο κ. Βελλής, ο κ. Κουγιας τάχθηκαν στο πλευρό σας. Είστε διατεθειμένος να συμμαχήσετε με όποιον θέλει να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Δεν είναι θέμα συμμαχιών. Στεναχωριέμαι όχι μόνο όταν αδικείται ο Παναιτωλικός αλλά και όταν αδικούνται και οι άλλοι και αλλά δεν μιλάνε. Είπα στον κ. Σαρρή να κάνει κάτι ειδάλλως θα μας αναγκάσουν να φύγουμε από το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνοι μας, αν δεν μπει μπροστά και η ΕΠΟ. Αν θέλει το ΔΣ της ΕΠΟ, όλα γίνονται. Είναι θέμα θέλησης».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: