Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τα λένε Σαρρής-Αλαφούζος!!

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, έχει ο Γιάννης Αλαφούζος, με πρώτο θέμα την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για την Ευρώπη. Μένει και άλλο πίσω ο Μπαϊράμι.

Τα λένε Σαρρής-Αλαφούζος
Ραντεβού με τον πρόεδρο Γιώργο Σαρρή έχει ο Γιάννης Αλαφούζος, στο οποίο θα μιλήσουν για τον φάκελο αδειοδότησης του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» η συγκεκριμένη συνάντηση κανονίστηκε ύστερα και από την προτροπή του Μισέλ Πλατινί, με τον οποίον είχε συζητήσει πρόσφατα ο πρόεδρος του της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Βρες τα με την Ομοσπονδία», είχε αναφέρει ο πρόεδρος της UEFA στον Γιάννη Αλαφούζο.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό τονίζουν εδώ και καιρό ότι το θέμα της αδειοδότησης βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως θα είναι ευκολότερη υπόθεση συγκριτικά με πέρυσι.

* Το «παρών» στα Γιάννενα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ εκτιμάται ότι θα δώσει ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος προπονήθηκε χθες. Η συμμετοχή του Γκόρντον Σίλντεφελντ θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Κροάτης αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα στο μάτι και είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει με τους Ηπειρώτες.

Από τα play off και μετά υπολογίζουν τον Εμίρ Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ προέκυψε πρόβλημα και σε άλλο σημείο για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, που τον θέτει εκτός μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: