Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Προστατεύουν τον Δάρα!

Θα περιμένει λίγο ακόμα για να αναλάβει επικεφαλής στον Πανιώνιο ο Χρήστος Δάρας, ώστε να μην υποστεί τις βάσει νόμου κυρώσεις. Αναβολή από το Πρωτοδικείο θα ζητήσει η ομάδα πρωτοβουλίας.

Προστατεύουν τον Δάρα
Την απόφαση να ζητήσουν αναβολή από το Πρωτοδικείο για την κατάθεση του ψηφοδελτίου μέσω του οποίου θα σχηματιστεί το νέο ΔΣ του Πανιωνίου πήρε η ομάδα πρωτοβουλίας.

Αυτή η σκέψη υπήρχε εδώ και λίγες ημέρες και έγινε τελικά πράξη. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ. Οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον άνοιγμα που υπάρχει αν και εκτιμάται πως είναι κοντά στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Επικεφαλής στον σύλλογο θα τεθεί ως γνωστόν ο Χρήστος Δάρας, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα είναι αυτός που θα αναλάβει να βάζει την υπογραφή του. Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να «τρέξει» από τώρα την ομάδα, αλλά πείστηκε τελικά να κάνει λίγη υπομονή, διότι δεν είναι σωστό να κουβαλήσει στην πλάτη του τις… αμαρτίες άλλων και να υποστεί τις συνέπειες, που βάσει του νέου νόμου είναι πολύ αυστηρές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: