Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Στο προσκήνιο ο Καμάτσο!

Μεγαλώνει η λίστα των προπονητών για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής με το όνομα του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο να προστίθεται στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Φερνάντο Σάντος. Δύσκολα του Γιοβάνοβιτς.

Στο προσκήνιο ο Καμάτσο
Η ομοσπονδία εξετάζει περιπτώσεις προπονητών από την ισπανική αγορά και μία από τις τελευταίες προτάσεις είναι ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Κίνας, Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο. Ο 58χρονος Ισπανός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και σαφώς θα προσμετρήσει η εμπειρία του σε πάγκους εθνικών ομάδων. Την τετραετία 1998-2002 ήταν προπονητής στην Εθνική Ισπανίας, ενώ από το 2011 έως το 2013 διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός στην Κίνα.

Οι σύλλογοι που έχει εργαστεί στο παρελθόν είναι οι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Σεβίλλη, Οσασούνα και Ράγιο Βαγεκάνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης», Τάκης Φύσσας είχε προπονητή τον Καμάτσο στην Μπενφίκα για έξι μήνες το 2004 και επίσης, ο Κώστας Κατσουράνης δούλεψε με τον Ισπανό στους «αετούς» της Λισαβόνας, την περίοδο 2007-2008.

Ρήτρα αποδέσμευσης για Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Απομακρύνεται η περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς ο Σέρβος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Αλ Νασρ για ακόμα μία σεζόν και το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η επιθυμία του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι να εργαστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει τη ρήτρα που είναι αρκετά μεγάλη και ξεπερνάει κατά πολύ το διαθέσιμο μπάτζετ της ομοσπονδίας.

Στο μεταξύ, ο Χαβιέ Αγκίρε που είχε προταθεί φαίνεται ότι κλείνει σε σύλλογο της Ιαπωνίας με εξαιρετικό συμβόλαιο οπότε και η δική του περίπτωση απομακρύνεται. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: