Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

«Μπορεί η Βέροια»

football+beroia
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μίλοε Πέτκοβιτς. Μίλησε για την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Καλλονής, αλλά και το μεγάλο επιθετικό “όπλο”, που έχει στην διάθεση του και ακούσει στο όνομα Μπεν.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς:
Για τη νίκη επί της Καλλονής: “Ήταν παρά πολύ μεγάλη νίκη σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι. Τώρα μας περιμένει ένα εξίσου δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η Καλλονή έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα, έτοιμη, που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Πετύχαμε μεγάλη νίκη, αλλά αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Πλέον, μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μόνο αυτό κοιτάμε”.
Για το αν μπορεί να σωθεί τελικά η Βέροια: “Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, ήξερα πως είναι μια δύσκολη υπόθεση. Έχουμε ένα καλό σύνολο, πίστευα και πιστεύω ότι μπορούμε να σωθούμε”.
Για τον… οπλισμένο Μπεν: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Εμείς ζητάμε να παίζουμε ομαδικά και να αποδίδουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Κάποια παιδιά βγαίνουν μπροστά, ένας από αυτούς είναι ο Μπεν. Εμένα με ενδιαφέρει να βγαίνει η ομάδα μπροστά και να βγαίνουν και παίκτες, όπως ο Μπεν”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: