Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

''Φερνάντο, μην πας στον ΠΑΟΚ''

Ποιος και γιατί προσπαθεί να πείσει τον Σάντος να μην κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου; Ποια είναι η αντιπρόταση για τον Πορτογάλο; Διαβάστε το θέμα του sprotdog! Μπορεί ο Φερνάντο Σάντος να ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μέχρι να βρεθεί ο... διάδοχος η πόρτα για τον Πορτογάλο θα είναι ανοιχτή. Με απλά λόγια, αν το ξανασκεφτεί και αλλάξει γνώμη, μπορεί να παραμείνει στην Εθνική.
Αυτό το ξέρουν πολύ καλά κάποιοι μέσα στην Ομοσπονδία, οι οποίοι πιέζουν τις τελευταίες ημέρες τον Σάντος ώστε τον πείσουν να αλλάξει άποψη και να μείνει στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι. Μάλιστα, για να... αυξήσουν τις πιθανότητές τους, στις συζητήσεις που έχουν μαζί του, παρουσιάζουν συνεχώς και τα αρνητικά μίας ενδεχόμενης συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη!
Προφανώς, ανάμεσά τους είναι και ορισμένοι που νιώθουν ανασφάλεια (για την θέση τους στις Εθνικες) στην μετά- Φερνάντο εποχή...
Όσον αφορά πάντως τις «αναζητήσεις» για τον διάδοχο του Σάντος, από την ΕΠΟ έχουν «τσεκάρει» αρκετά ονόματα και πλέον κοιτάνε αν μπορούν και να τους πληρώσουν. Το "ταβάνι" τους για τον "αντι-Σάντος", σύμφωνα με όσα λένε, είναι τα 650.000€ + μπόνους πρόκρισης, η ίδια δηλαδή προσφορά που έγινε και στον Πορτογάλο.
Η στήλη όμως «sportdog penalty» έχει διαφορετικές πληροφορίες, καθώς έμαθε πως στην Ομοσπονδία είναι διατεθειμένοι, αν βρεθεί κάτι... σπέσιαλ να ανεβάσουν την προσφορά τους κατά 100 με 150.000 ευρώ. Αν χρειαστεί θα "τσοντάρει" στο ποσό μέχρι και... χορηγός!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: