Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πασσαλής στο Metropolis: «Να βγάλουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής και δήλωσε ότι ένα παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ πάντα είναι ντέρμπι, ανεξαρτήτως σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι, ενώ ζήτησε από τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» να βγάλουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους στο γήπεδο.

Για το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ:

«Όλα τα παιχνίδισα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα. Πραγματικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Στο ΠΑΟΚ έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε ότι αφορά την αγωνιστική εικόνα των παικτών και την απόλυση του Στέφενς. Στο Άρη τα προβλήματα είναι πολλά και είναι γνωστά. Είναι όμως ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ιστορία και παραμένει ντέρμπι. Περιμένω από τον Άρη να παρουσιαστεί καλύτερος, καθώς είναι ευκαιρία για τους παίκτες του να κάνουν κάτι θετικό τη φετινή σεζόν»

Για το που ποντάρει ότι οι παίκτες του Άρη θα παρουσιαστούν καλύτεροι στον συγκεκριμένο αγώνα:

«Ποντάρω στον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους και ανεξάρτητα πια θα είναι η φετινή κατάληξη της ομάδας, υπάρχει και το αύριο για αυτούς. Όλα τα μάτια την Κυριακή θα είναι στραμμένα πάνω τους. Θεωρώ ότι έχουν και οι παίκτες ευθύνη για την θέση του Άρη. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί μια από τις τελευταίες ευκαιρίες γι αυτούς να αποδείξουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα στον ελληνικό χώρο, όχι τόσο για τους τίτλους που έχει πάρει, αλλά για τον κόσμο του. Οι παίκτες του Άρη σε ελάχιστα παιχνίδια έχουν δείξει τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό».

Αν υπάρχει βελτίωση του Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές:

«Αν εξαιρέσω το παιχνίδι με τον Πλατανία, που ο Άρης έχασε το παιχνίδι από μια απόφαση του βοηθού, στα υπόλοιπα παιχνίδια η εικόνα του Άρη είναι άσχημη».

Για τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή προπονητή:

«Δεν μπορεί ένας προπονητής σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κάνει αλλαγές στο τακτικό κομμάτι. Μπορεί μόνο να αλλάξει την ψυχολογική κατάσταση των παικτών και αυτό έκανε ο Γεωργιάδης. Ακόμα, έβαλε τους παίκτες να παίξουν στις φυσικές τους θέσεις. Η πορεία του Γεωργιάδη θα εξαρτηθεί από την διάρκεια και όχι μόνο από ένα παιχνίδι».

Αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί:

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, παρότι αγωνίζεται μέσα στο Βικελίδης. Οι παίκτες του Άρη πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό. Μπορεί ο Άρης να πάρει την νίκη, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός και να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος του αντιπάλου». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: