Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ματθαίου στο Metropolis: «Ο Άρης κατακρεουργήθηκε τη στιγμή που ευνοούνται χωριά»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου και δήλωσε άγνοια για τις παραιτήσεις των μελών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργου Βασβάνη και Διονύση Αριστοτελίδη, τόνισε πως ο Άρης κατακρεουργήθηκε βάση σχεδίου, ενώ χαρακτήρισε γελοίο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την πρόθεσή του να συμμετέχει στην διοίκηση της ΠΑΕ:

«Δήλωσα παρόν για να βοηθήσω την ΠΑΕ. Δεν είχα καμία πρόθεση Να έχω κάποια καρέκλα. Είμαι στη διάθεση της ΠΑΕ αν μπορώ κάπου να βοηθήσω, όπως θα έκανε και κάθε Αρειανός. Εξάλλου, δεν θα μπορούσα να είμαι τυπικά μέλος της διοίκησης».

Για τις παραιτήσεις των Γιώργου Βασβάνη και Διονύση Αριστοτελίδη:

«Αυτή τη στιγμή αιφνιδιάζομαι. Από εσάς μαθαίνω για τις παραιτήσεις. Δεν ξέρω τους λόγους, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ο πρόεδρος μόνο ξέρει τι θα κάνει».

Αν μπορεί ο Άρη κάτω από τέτοιες συνθήκες να ανατρέψει την κατάσταση:

«Ο Άρης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέψει την κατάσταση. Δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει γελοίο. Φέτος έχουν πάρει από τον Άρη 10 βαθμούς. Τον έκλεψαν τον Άρη, τον κατακρεούργησαν. Επικρατεί ένα μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης μέχρι τελευταία αγωνιστική θα παρατάσσεται στο γήπεδο με αξιοπρέπεια. Κάθε αγώνας είναι τελικός. Ο Άρης είναι η πλέον αδικημένη ομάδα, τη στιγμή που ευνοούνται κάποια χωριά. Αν ο Άρης υποστεί τις βλάβες που όλοι υπολογίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνει πιο φτωχό».

Αν αποκλειστική ευθηνή για την βαθμολογική θέση του Άρη έχει η διαιτησία:

«Ο Άρης είχε τα προβλήματα του ,αλλά αδικήθηκε και κατακρεουργήθηκε. Θα έπρεπε να έχει σήμερα 32 βαθμούς. Θέλουν σε ένα νησί να έχουν τρεις ομάδες. Υπάρχει μια ομάδα στην Βοιωτία που έχει γίνει Μπαρτσελόνα. Όλα αυτά είναι αστεία. Εκμεταλλεύτηκαν την ασταθή διοικητική κατάσταση του Άρη».

Για την δήλωση Σκόρδα ότι έχει καλές σχέσεις με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ:

«Ο Σκόρδας ασχολείται με το ποδόσφαιρο χρονιά και μπορεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Υπάρχουν παρακλάδια τα οποία επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους και καταστάσεις. Ο Άρης κατακρεουργήθηκε. Λυπάμαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης με αυτά τα προβλήματα και με αυτή την εχθρική διαιτησία είναι τέταρτος στα εισιτήρια. Κάποιοι βάλθηκαν να την εξοντώσουν την ομάδα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: