Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

«Έδεσε» Φαβρ η Γκλάντμπαχ!

Σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Ελβετού προπονητή, Λουσιέν Φαβρ μέχρι το 2017 προχώρησε η διοίκηση της Γκλάντμπαχ.

«Έδεσε» Φαβρ η Γκλάντμπαχ
Μπορεί η Γκλάντμπαχ να έχει μπει με το χειρότερο δυνατό τρόπο στη Μπουντεσλίγκα τη νέα χρονιά και να αγνοεί τη νίκη για εννέα αγωνιστικές, αυτό όμως δεν κλόνισε σε καμία περίπτωση την εμπιστοσύνη των διοικούντων την ομάδα στο πρόσωπο του Λουσιέν Φαβρ.

Το αντίθετο μάλιστα… Ο Ελβετός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017, παρότι το τρέχον έληγε στο τέλος το 2015. Ο Φανρ, ανέλαβε στις αρχές του 2011 ενώ η ομάδα πάλευε για τον υποβιβασμό και την επόμενη χρονιά πήρε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ! Οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση είχαν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, αφού ο γερμανικός σύλλογος, ήθελε να προλάβει τις… ορέξεις της Μαρσέιγ για να τον υπογράψει.

«Έχει κάνει θαύματα εδώ τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφερε να μας κρατήσει στην κατηγορία του 2011 και οδήγησε το σύλλογο στην Ευρώπη το 2012. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και θέλαμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί»
, τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: