Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Σκεφτείτε να έπαιζε Ελλάδα…!

«Ντου από Παντού» για τον Λανουά που τα έκανε σαλάτα με τα σφυρίγματά του στο Μπαρτσελόνα – Σίτι 2-1. Τι είδαν πάλι τα ματάκια μας; Έβλεπα το Μπάρτσα – Σίτι κι αναρωτιόμουνα. Σκέφτεστε αυτός ο Λανουά να σφύριζε στην Ελλάδα; Χαμός θα γινόταν! Και το λέω αυτό και γενικά, αλλά και με αφορμή την κουβέντα πάλι όλο αυτό το διάστημα στην χώρα μας για την διαιτησία.
Τι είδαν τα ματάκια μας;
Τι ήταν τούτο, λοιπόν; Τι είδαν τα ματάκια μας; Σε αγώνα νοκ άουτ τσάμπιονς λιγκ ένας από τους υποτίθεται καλύτερους διαιτητές στην Ευρώπη και να κάνει όργια. Μπροστά σε δισεκατομμύρια τηλεθεατές.
Τις ακριβότερες
Βάλανε, λοιπόν, αυτόν τον Λανουά να σφυρίξει τις δυο ακριβότερες ομάδες της Γης και τι είδαμε κι από τον ίδιο κι από τους βοηθούς του; Άλλα αντ’ άλλων. Στο περίπου… 50-50 έπαιξαν. Στο ένα ημίχρονο έσφαζαν τον έναν περισσότερο και στο δεύτερο τον άλλον.
Κανονικό
Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; Από το πέναλτι που δεν έδωσε στο α’ ημίχρονο στην Μπαρτσελόνα; Από το οφσάιντ ξανά για τους γηπεδούχους; Κανονικό γκολ ήταν.
Το έπνιξε
Ή στο β’ ημίχρονο για το πέναλτι που δεν έδωσε στην Σίτι;
Ανάποδα
Άσε μια, δυο ακόμα αμφισβητούμενες φάσεις. Άσε τις κίτρινες που τις μοίραζε ανάποδα; Όλη την ώρα με τα χέρια σηκωμένα για διαμαρτυρία ήταν οι παίκτες των ομάδων. Και τις περισσότερες φορές είχαν δίκιο.
Να τα χαλάει όλα
Τι να πω… Να βλέπεις δυο ομάδες που έχουν διάθεση να παίξουν μπάλα και να έχεις τον διαιτητή να τα χαλάει όλα.
Συμπαθητικό
Όσο για το ματς, κατά τα άλλα, συμπαθητικό ήταν. Βλεπόταν άνετα. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν, αν και νομίζω ότι γενικά η Μπάρτσα εκμεταλλεύτηκε περισσότερο τις αμυντικές αδυναμίες των Άγγλων. Δημιουργικά, καλή ήταν και η Σίτι, πάντως. Πάλεψε. Άλλο ότι δεν μπόρεσε να φύγει χωρίς καν μια τιμητική ισοπαλία.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: