Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πορτογαλική… ρουλέτα!

Οι ευκαιρίες πετάγονταν στα «σκουπίδια» η μία πίσω απ’ την άλλη αλλά ο Μαρτίνεζ έβαλε stop. Με γκολ του Κολομβιανού η Πόρτο επικράτησε (1-0) της Νάπολι στο «Ντραγκάο» και πήρε προβάδισμα για τους «8».

Πορτογαλική… ρουλέτα
Μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Πόρτο απέναντι στη Νάπολι στο Ντραγκάο. Οι «δράκοι» με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 57' πήραν προβάδισμα πρόκρισης για την πρόκρισή τους στους «8» του Εuropa League.

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο κάτι που έδειχνε να μη «χαλάει» καμία από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ροντέο με τους Ιταλούς να χάνουν αρκετές ευκαιρίες με τους Ιγκουαΐν και Καγιεχόν ενώ και οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τις γρήγορες αντεπιθέσεις τους έβρισκαν κενά στην αντίπαλη άμυνα.

Το γκολ του Κολομβιανού ήταν αρκετό για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Λουίς Κάστρο ενόψει του επαναληπτικού στην Ιταλία, καθώς οι «παρτενοπέι» έχασαν τη φρεσκάδα τους στο φινάλε και ήταν εντελώς ακίνδυνοι.

Οι συνθέσεις:

Πόρτο (Λουίς Κάστρο): Έλτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μανγκαλά, Σάντρο, Εντουάρντο, Φερνάντο, Ντεφούρ, Κουαρέσμα, Μαρτίνεζ, Βαρέλα

Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Ρέγιες, Ερέρα, Λικά, Κιντέρο, Γκιλάς, Ρικάρντο

Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Ρέινα, Ρεβεγιέρ, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Γκουλάμ, Μπεχράμι, Ενρίκε, Ινσίνιε, Χάμσικ, Καγεχόν, Ιγκουαΐν

Στον πάγκο: Κολόμπο, Φερνάντεζ, Ντεμαΐλι, Ινλέρ, Μέρτενς, Πάντεφ, Ζαπάτα

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)

Γήπεδο: Ντραγκάο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: