Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Έφτασε με… αναταράξεις ο Ολυμπιακός!

Στην Βαρκελώνη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, έπειτα από μία τρίωρη πτήση γεμάτη… αναταράξεις.

Έφτασε με… αναταράξεις ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Βαρκελώνη λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για το Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν με απευθείας πτήση το μεσημέρι από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε αντίθεση με τις άλλες εναέριες διαδρομές τους φέτος, το ταξίδι ήταν αρκετά… κουραστικό.

Λόγω καιρικών συνθηκών, το αεροσκάφος δεν σταμάτησε σχεδόν σε καμία στιγμή της πτήσης να… κουνιέται, με αποτέλεσμα όλοι οι επιβάτες να παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης στις θέσεις τους, αφού η ένδειξη «προσδεθείτε» δεν έσβησε παρά ελάχιστα λεπτά. Το θετικό για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι πως η προπόνηση είχε γίνει το πρωί στο ΣΕΦ και έτσι πήγαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Αύριο το πρωί στις 13:30 θα πάνε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για σουτ και χαλάρωμα, αλά και κάποιες τελευταίες ασκήσεις τακτικής ενόψει του βραδινού (22:00, NovaΣπορ Fm 94,6) αγώνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: