Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

«Βλέπουν» ξανά Ράγιος στο Περιστέρι!

Η περίπτωση του Ρούμπεν Ράγιος επανέρχεται για τον Ατρόμητο, ο οποίος σκοπεύει να «εκμεταλλευτεί» την υπόθεση του Ισπανού μεσοεπιθετικού που είναι φευγάτος από την Μακάμπι Χάιφα.

«Βλέπουν» ξανά Ράγιος στο Περιστέρι
Δεδομένη θεωρείται στο Ισραήλ η αποχώρηση του Ρούμπεν Ράγιος από τη Μακάμπι Χάιφα, ύστερα από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του Ισπανού μεσοεπιθετικού μετά το εγκληματικό τάκλιν που έκανε στον Ραφί Νταχάν, που λίγο έλειψε να του κόψει το πόδι στα δύο.

Από εκείνη τη στιγμή έχουν υπάρξει αρκετές αντιδράσεις για τον 27χρονο παίκτη, ο οποίος απειλείται με μηνύσεις και ο σύλλογός του σκοπεύει να τον πουλήσει άμεσα για να μην έχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο Ράγιος είχε απασχολήσει ξανά τον Ατρόμητο τον περασμένο Γενάρη, όμως τα χρήματα που ζητούσαν οι Ισραηλινοί δεν μπορούσαν να τα δώσουν οι Περιστεριώτες.

Τώρα, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά και παρουσιάζεται εξαιρετική ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» να αποκτήσουν τον Ισπανό, κάνοντας νέα πρόταση στη Μακάμπι Χάιφα που θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Παράλληλα, στο Ισραήλ υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και η «δουλειά» μπορεί να γίνει με ένα ποσό της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: