Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

«Μεγάλη κακοδιαχείριση»

bakouras1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Λεωνίδας Μπακούρας, μέλος της επιτροπής εορτασμού για τα 100 χρόνια του Άρη. Αναφέρθηκε στην απόφαση να γιορτάσουν οι “κίτρινοι” στις 25 Μαρτίου, ενώ τόνισε ότι θα ασχοληθεί διοικητικά με την ομάδα μόνο αν σταθούν δίπλα του οικονομικά ισχυροί παράγοντες.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λεωνίδα Μπακούρας:
Για την απόφαση που βγήκε στην συνάντηση: “Η απόφαση είναι να γίνει η εκδήλωση στις 25 Μαρτίου. Θα γίνει μια πρόσκληση στους δημοσιογράφους αύριο (13/03) για τις 12:30 στο Γκραν Παλάς για το πώς θα διοργανωθεί η γιορτή του Άρη. Στις 25 Μαρτίου στις 18:30 θα γιορταστούν τα γενέθλια του Άρη με υπερηφάνεια όπως του αξίζει και με πολύ καλεσμένο κόσμο. Ποτέ τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον Άρη και πρέπει να τιμήσουμε αυτά τα άτομα που προσέφεραν και κράτησαν ψηλά την ομάδα. Δεν τιμάς μια περίοδο, αλλά την περίοδο από το 1914 μέχρι σήμερα, κάποιους ανθρώπους που μόχθησαν, έδωσαν μάχη, αγάπησαν και πρόσφεραν  στην ομάδα. Τους ανθρώπους που μας έκαναν περήφανους. Θα ξαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει και θα γιορτάσουμε και θα χαρούμε μέσα στην λύπη μας!. Θα δούμε πως τα επόμενα 100 χρόνια θα γίνουν καλύτερα…”.
Για το αν αποχωρούν κάποια μέλη από την επιτροπή: “Δεν αποχωρεί κανένας. Πρέπει να είναι όλοι περήφανοι άσχετα με αυτά που περνάει η ομάδα. Θα γίνει μια επανεκκίνηση  θέλουν δεν θέλουν και θα είναι όλοι κοντά στην ομάδα περήφανοι. Δεν υπάρχει καμιά εταιρεία. Εμείς οι ίδιοι όσο μπορούμε θα προφέρουμε για μια αξιοπρεπή γιορτή. Μαζί με κάποιους ανθρώπους κοντά μας εμείς τα μέλη της επιτροπής θα συνεισφέρουμε ότι μπορούμε και ότι είναι δυνατό καλύτερο. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε οτιδήποτε απλά δίνουμε και βοηθάμε όσο μπορούμε. Εγώ δεν ζητάω τίποτα, αλλά συνεισφέρω”.
Για την πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου: “Γιατί είναι απογοητευτικό μόνο την τελευταία χρονιά; Όλο τον καιρό απογοητευτική είναι. Από όταν έγινε επαγγελματικό το πρωτάθλημα ο Άρης στο ποδόσφαιρο έχει μια φθίνουσα πορεία. Πρέπει να τα βλέπουμε αυτά της Ευρώπης. Μπορώ να κάνω και εγώ μια επιτυχία σήμερα αλλά μετά να υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να κοιτάς την επόμενη μέρα”.
Για την έκθεση της ΝΕΧΙΑ: “Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως έναν χρόνο σε μια συνέλευση είχα ρωτήσει πως πληρώθηκε ο αγώνας με την Μπόκα Τζούνιορς. Για να γίνει μια τέτοια συμφωνία πρέπει να υπάρχει ένα συμφωνητικό στο τραπέζι, να καταθέσεις τα χρήματα και να πληρωθεί. Υπάρχει μονάχα μια απόδειξη… περιπτέρου, μ’ ένα όνομα, που έλεγε απλά ότι ο… τάδε “έλαβε τα χρήματα”. Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα; Αυτά δεν γίνονται! Η ομάδα καταστράφηκε καθώς υπήρχε μια καταστροφική διαχείριση. Αν έβρεχε χρήμα στο Χαριλάου, πάλι χρέος θα υπήρχε. Έγινε μεγάλη κακοδιαχείριση, λόγω ανικανότητας παραγόντων. Πιστεύω όλες οι διοικήσεις έκαναν τα λάθη τους, άλλα μικρότερα άλλα μεγαλύτερα”.
Για τον Ερασιτέχνη Άρη: “Αν πάρεις την λέξη Άρης σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης είναι το ίδιο πράγμα. Πάλι ξεκινάμε από το μηδέν. Πρέπει να γίνει μια νέα αρχή και κάθε μέρα θα πρέπει να είναι καλύτερη”.
Για το αν θα ασχοληθεί διοικητικά με τον Άρη: “Εγώ με τον Άρη θα ασχοληθώ μόνο όταν βρω ανθρώπους που θα μπορούν να διαθέσουν υψηλά ποσά. Μόνο με έναν οικονομικό παράγοντα και μπούνε κάποιοι στο συμβούλιο που θα κάνουν ένα αγωνιστικό πρότυπο που θα φέρει τα αποτελέσματα και τους τίτλους. Ο στόχος μου είναι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την εταιρεία και οι δικιά μας ΠΑΕ θα έχει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο χωρίς τα δικαστήρια και τα άρθρα. Βεβαίως κάνω και εγώ ενέργειες. Υπάρχει ενδιαφέρον και όλα αυτά συζητιούνται. Η ομάδα υπάρχει προχωράει και εγώ δεν θα μπω εμπόδιο. Όταν θα φτάσει η ώρα θα συζητήσουμε για την επόμενη μέρα είτε βρισκόμαστε στην Σούπερ Λιγκ, είτε εκεί που απευχόμαστε. Δεν μπορεί όμως να έρθει κάποιος να επενδύσει με το κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή. Πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα…”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: