Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Πετράκης: «Δεν θα ξεχάσω τον κόσμο του ΟΦΗ»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο ΠΑΣ απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «ζεστό» χειροκρότημα των Κρητικών.

Πετράκης: «Δεν θα ξεχάσω τον κόσμο του ΟΦΗ»
Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την ισοπαλία που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ευχαρίστησε τον κόσμο των Κρητικών για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν τονίζοντας πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Αναλυτικά:

«Ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπεριφορά και το χειροκρότημα. Αυτό δεν θα το ξεχάσω. Ήταν σπουδαίο για εμένα. Επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και πολύ τύχη στο κύπελλο και στο τέλος να πάρει η ομάδα αυτό που πέτυχε το 1987. Ότι αφορά το παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο ξεκίνημα ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές για να πετύχει κάποιο γκολ και θα μπορούσαμε να δεχτούμε.

Στην συνέχεια βελτιωθήκαμε μέχρι που τελείωσε το ημίχρονο είχαμε και εμείς μια καλή στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς φάσεις και μπήκαν δύο πολύ ωραία γκολ που ταυτόχρονα είχαν δόση τύχης που για εμάς ήταν πιο μεγάλη λόγω της στιγμής που καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν.

Οι στιγμές είναι στιγμές και να επαναληφθεί, νομίζω ότι θα μου δημιουργηθεί το ίδιο συναίσθημα. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα από την μια ημέρα στην άλλη. Κάθε πράγμα χρειάζεται τον χρόνο του και βήμα βήμα.

Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω σε αυτήν την ομάδα. Είναι τιμή για εμένα από αυτά που έχω συναντήσει στην ομάδα. Και ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: