Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Βούλιαξε το «υποβρύχιο» η Γρανάδα!! (vid)

Τρίποντο ανάσα για τη Γρανάδα, που επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ και... φρέναρε το δρόμο του «κίτρινου υποβρυχίου» προς το Τσάμπιονς Λιγκ. Γκολ και ασίστ ο Ρίκο...
Η ομάδα του πρώην τεχνικού του Άρη, Λούκας Αλκαράθ έκανε πολύ μεγάλο βήμα σωτηρίας με τη νίκη της επί της Βιγιαρεάλ το βράδυ του Σαββάτου, με την οποία κι αύξησε στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας όμως και ματς παραπάνω. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Μαρθελίνο δέχτηκε ισχυρό πλήγμα στη μάχη για το «σεντόνι», αφού παρέμεινε στο -6 από την πρώτη τετράδα και τη Μπιλμπάο, που αγωνίζεται αύριο στη Βαλένθια.
Υπόθεση... δέκα λεπτών ήταν το τελικό 2-0, με τον Ρίκι να κερδίζει το πέναλτι στο 23' όταν τον ανέτρεψε ο Σοριάνο και τον Ρίκο να εκτελεί εύστοχα από τα έντεκα βήματα. Στο 33' έγινε από σκόρερ, δημιουργός ο 26χρονος μέσος και δίνοντας εξαιρετική ασίστ στον Ελ-Αραμπί, ο τελευταίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.
Σε ακόμα ένα παιχνίδι πάντως για τη Γρανάδα ο Ορέστης Καρνέζης έμεινε στον πάγκο, με τον Ρομπέρτο να διατηρεί τα γάντια βασικού.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: