Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Όλοι απολαμβάνουμε τη γιορτή»

Δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο All Star Game που ξεκίνησε στα Χανιά o Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναδείχτηκε MVP στον αγώνα νέων.

«Όλοι απολαμβάνουμε τη γιορτή»
Για την απόλαυση που προσφέρει η συμμετοχή στο All Star Game μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά το τέλος του ματς των νέων.

Ο MVP του ματς δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμμετοχή στη διοργάνωση που ξεκίνησε σήμερα (Σάββατο 8/3) στα Χανιά, ενώ αναφέρθηκε και στην… επιστροφή του στην Κρήτη για το Ευρωμπάσκετ νέων.

«Είναι μια γιορτή του μπάσκετ την οποία απολαμβάνουμε όλοι μας. Πέρα από την πίεση, τα συμβόλαια και τα χρήματα, σημασία έχει να είμαστε εδώ και να χαιρόμαστε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου σε αυτόν τον αγώνα και γενικότερα σε μια πολύ ωραία διοργάνωση, η οποία φιλοξενείται στα Χανιά. Εκπροσωπώ τον δις πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να επιστρέψω το καλοκαίρι στην Κρήτη για το Ευρωμπάσκετ των νέων».

«Υπάρχει ταλέντο στο ελληνικό μπάσκετ»
Για τη σπουδαία παρουσία των «μικρών» στο πρώτο ματς του All Star Game μίλησαν και οι τέσσερις προπονητές που διηύθυναν τις δύο ομάδες που συμμετείχαν.

Ο Χρήστος Μαρμαρινός, ο οποίος είχε την ευθύνη των Young Stars, που κατέκτησαν τελικά τη νίκη ανέφερε: «Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στο μπάσκετ και στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Πάντοτε αυτά τα ματς είναι μια καλή ευκαιρία για μεν τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για δε τους φιλάθλους να διαπιστώσουν πόσο ταλέντο υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ»

Χρέη βοηθού εκτέλεσε ο Θανάσης Παπαχατζής, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Χανίων: «Ήταν ένας πολύ επιτυχημένος αγώνας με όμορφο θέαμα και με τους παίκτες να δείχνουν το ταλέντο τους, άλλωστε κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους. Θεωρώ ως πολύ ευχάριστο γεγονός την παρουσία του κόσμου σε πείσμα της βροχής, όπως επίσης και το γεγονός ότι το Αll Star Weekend φιλοξενείται σε ένα υπέροχο και αξιοζήλευτο γήπεδο υψηλών προδιαγραφών»

Από τη μεριά του, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος έκατσε στον πάγκο των Rising Stars τόνισε το ταλέντο που υπάρχει στις νέες γενιές: «Πρόκειται για τη γιορτή του μπάσκετ, που πρέπει να την απολαμβάνουμε όλοι μας. Ο κόσμος, οι παίκτες που αγωνίζονται χωρίς πίεση και όλοι οι υπόλοιποι. Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς στο οποίο είδαμε για άλλη μια φορά το ταλέντο που υπάρχει στις νέες γενιές του ελληνικού μπάσκετ»

Τέλος, ο Σταύρος Μυκονιάτης, ασίσταντ κόουτς στους Rising Stars ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτόν αγώνα, ειδικότερα διότι το All Star Weekend διεξάγεται στην Κρήτη, όπου δουλεύω και ζω εδώ και χρόνια. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν το πλούσιο ταλέντο που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ κάποια παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: