Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Γκομενοδουλειά ο ΠΑΟΚ για Σαββίδη!!

Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον sportdog το πραγματικό ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ και το συγκρίνει με το αντίστοιχο των Μαρινάκη, Αλαφούζου. Για έλα στη θέση του Ιβάν Σαββίδη. Σε προκαλώ. Μη θαρρείς ότι είναι εύκολο επειδή θα το παίξουμε reality show. Έχει ζόρι η δουλειά να μπεις στη θέση του Ρώσου επιχειρηματία σα να είσαι εσυ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Κατ΄ αρχήν, αφού απευθύνομαι στον φανταστικό μεγαλομέτοχο, να τον ρωτήσω. Για ποιό λόγο έδωσες τα λεφτουδάκια σου για την παοκάρα; Είσαι επιχειρηματίας, σ΄ όλη σου τη ζωή σκέπτεσαι μόνον σαν επιχειρηματίας, δηλαδή πώς θα κερδίζεις χρήματα, αυτό ισχύει και μέ την επένδυση σου στο ΠΑΟΚ;
Δεν το συζητάμε ότι αυτό έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Έναν επιχειρηματία. Κάποιον να ποντάρει στο εμπορικό μέγεθος ΠΑΟΚ, πού θα το διαχειριστεί ορθολογικά. Επιχειρηματικά.
Άσε τον ΠΑΟΚ στην άκρη. Εσύ, ο Ιβάν, γιατί μπήκες στην περιπέτεια του ΠΑΟΚ, ρωτάω. Και αφού μπήκες γιατί δεν ασχολείσαι με την ομάδα ο ίδιος, όπως π.χ. ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό.
Να σου δώσω την πληροφορία ότι οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού πρώτα απ΄ όλες τις προσωπικές τους μπίζνες, και πάνω από την οικογένεια τους, εκείνο πού τους ενδιαφέρει, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ είναι η ομάδα τους. Όπως στο λέω.
Πρόεδρος στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟ, τον Ολυμπιακό σημαίνει ότι είσαι με το πιστόλι μη στη φέρουν. Όπως στο λέω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Διαφορετικά είσαι χαμένος από χέρι.
Εσύ, γκοσποντίν Ιβάν, πώς την έχεις δει τη δουλειά; Αγοράζεις την ομάδα και την αφήνεις στον Βρύζα και στον Ζαγοράκη, που δεν μιλιούνται μεταξύ τους; Δυσνόητο.
Γκομενοδουλειά να ήταν ο ΠΑΟΚ θα ήθελε πάλι το χρόνο της. Το κορίτσι με το δίκηο της να ζητάει τη φροντίδα σου, όχι μονάχα να την επισκέπτεσαι στο κρεββάτι. Να την βγάζεις έξω, να της κάνεις τα δωράκια σου, τέλος πάντων να της δείξεις ότι τη γουστάρεις, ότι υπάρχει για σένα όχι σα μια βύζητα μονάχα.
Προς το παρόν, σύντροφε Ιβάν, το ενδιαφέρον σου για τον ΠΑΟΚ είναι μάλλον τουριστικό. Ένα περίεργο, ανεξήγητο αγαπητηλίκι. Μη δικαιολογείσαι. Αν έχεις αντίρρηση σ΄ αυτά που λέω να μου απαντήσεις στην πράξη, όχι με λόγια. Περιμένω.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον Ιβάν ή, ο Σαββίδης έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ, το ερώτημα μπουρλότο που απαντάει ο apodytiriakias.gr

Ένα χύμα πράμα παρέλαβε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και αν τον ενδιαφέρουν οι απολογισμοί, επί της ουσίας, πέραν από το συν- πλην του ταμείου της ανώνυμης εταιρείας, μετά από δύο σαιζόν θα συμφωνεί ότι συνεχίζεται στο μαγαζί η χύμα κατάσταση.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να επιτύχει αγωνιστικά αλλά και επιχειρηματικά εάν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποτύχει. Εάν, δηλαδή, δεν πιάσουν τόπο τα λεφτά, τα όσα λεφτά δαπανήσει ο άνθρωπος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με αποτυχημένο μεγαλομέτοχο ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να κάνει την ανατροπή. Για να πετύχει και στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν, ένας απόλυτα πετυχημένος επιχειρηματίας, πρέπει να έχει κίνητρα. Παοκτσήδικα, έστω και κίνητρα εκτός ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ ο χρόνος περνάει. Τι να κάνει ο ΠΑΟΚ τα πακέτα του Ιβάν αν η ομάδα δεν σηκώνει κεφάλι; Ασφαλώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του Ιβάν, όταν αυτόν θαρρεί ότι είναι εντάξει επειδή πληρώνει.
Και γιατί πληρώνει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ; Κάποιον λόγο θα έχει ο άνθρωπος. Ποιος να’ ναι αυτός; Δεν θα συμφωνήσω ότι ο Ιβάν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ. Τι ανάγκη να έχει την ομάδα πού αν αυτή συνεχίζει να απογοητεύει, ακόμα και με την οικονομική στήριξη του Σαββίδη, ο κόσμος θα στραφεί τελικά σε βάρος του μεγαλομετόχου. Θέμα χρόνου.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: