Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Τριφύλλι» σε διαρκή… άνθιση!

Τις στιγμές του ένδοξου παρελθόντος θύμισε ο Παναθηναϊκός, με την ευρεία νίκη 4-1 επί του Άρη. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «πράσινοι», οι οποίοι έδωσαν συνέχεια στη μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη.

«Τριφύλλι» σε διαρκή… άνθιση
Ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, με μεγάλη όρεξη και διάθεση να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έδωσαν συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακό και κέρδισαν με 4-1 τον Άρη.

Οι «πράσινοι» έκαναν περίπατο κόντρα στους Θεσσαλονικείς, φτάνοντας τα επτά γκολ στα τελευταία δύο ματς και δείχνουν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος με τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει σε αυτά τα παιχνίδια απέχει μόλις ένα τέρμα από τον Μήτρογλου που είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Σουηδός φορ έχει πάρει από το χέρι το «τριφύλλι», με την κίνηση που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθεί σε κάθε αγώνα να δείχνει την αξία του.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και η νίκη στο Καραϊσκάκη του έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία, αν και το πρώτο ημίχρονο με τους «κίτρινους» δεν του πήγε όπως θα ήθελε μέχρι να πετύχει το δεύτερο γκολ.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου απολαμβάνει το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει μαζί με τους συνεργάτες του από το καλοκαίρι, αφού ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι προσπαθεί να φτιάξει μία ομάδα που προσπαθεί πάντα για τη νίκη και έχει αρκετούς τρόπους να πετύχει τον σκοπό της.

Το τελευταίο διάστημα το «τριφύλλι» δείχνει να έχει δυνάμεις, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, ανεβάζοντας ρυθμούς εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και με μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ζητούμενο, όμως, για τον Έλληνα τεχνικό είναι και θα είναι η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα, όπως σημαντική είναι η και αντίδραση της ομάδας του – όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: