Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τοχούρογλου: «Για το γόητρο και οι δύο»

Παιχνίδι γοήτρου χαρακτήρισε το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των δύο ομάδων, Κυριάκος Τοχούρογλου, μιλώντας στον NovaΣπορFm 94,6.

Τοχούρογλου: «Για το γόητρο και οι δύο»
Την άποψη πως η εξέλιξη του αποψινού ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι απρόβλεπτη, αλλά δεν θα κρίνει απολύτως τίποτα, πλην του γοήτρου, εξέφρασε ο Κυριάκος Τοχούρογλου στον NovaΣπορ Fm 94,6.

Αναλυτικά, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και των δύο ομάδων μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο, για:

-την τωρινή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο:

«Είμαι εδώ και τρία χρόνια υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σύδνεϋ. Όλα πάνε καλά».

-την αποψινή αναμέτρηση ΠΑΟ-Ολυμπιακός:

«Πολύ δύσκολο ματς. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ντέρμπι, δεν ξέρεις ποιος μπορεί να νικήσει. Ο ΠΑΟΚ έχει σκαμπανεβάσματα φέτος και δεν ξέρεις πώς να τον περιμένεις. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εκπληκτική πορεία και με τη νίκη του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμιλάνε ακόμα και οι άνθρωποι εδώ στην Αυστραλία. Μία ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν λέει τίποτα από τη στιγμή που είναι είκοσι βαθμούς μπροστά».

-την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ:

«Πάντα όταν αλλάζει ο προπονητής υπάρχει νέο κίνητρο και κλίμα, αλλά επιμένω πως ο ΠΑΟΚ είναι απρόβλεπτος και δε μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Και οι δύο ομάδες έχουν θέληση για τη νίκη καθώς υπάρχει το γόητρο».

-τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ:

«Καλά κάνει ο Μίτσελ και παίζει με αλλαγές. Έχει το δύσκολο παιχνίδι στο Μάντσεστερ και δεν έχει καμία σημασιά βαθμολογικά το ματς. Επίσης έχει την ευκαιρία να βάλει κάποιους παίκτες που δεν έχουν σίγουρη τη θέση τους για τη νέα σεζόν και πρέπει να τους δοκιμάσει σε δύσκολο παιχνίδι».

-την ομάδα που έχει ξεχωρίσει φέτος:

«Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Παναιτωλικός. Παλεύει όλα τα ματς και αυτό μου αρέσει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: