Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Κορυφώνεται η γιορτή!

Με την διεξαγωγή της αναμέτρησης των καλύτερων ελλήνων κόντρα στους αντίστοιχους ξένους το πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται απόψε το 21ο All Star Game μπάσκετ που διεξάγεται στα Χανιά.

Κορυφώνεται η γιορτή
Η χθεσινή αναμέτρηση των Νέων, αλλά και οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, αποτέλεσαν το καλύτερο… πρόγευμα. Τα Χανιά έχουν βάλει τα γιορτινά τους και σε… πορτοκαλί φόντο έχουν «αγκαλιάσει» το μπάσκετ και τους κατά τεκμήριο –υπάρχουν βέβαια σημαντικοί απόντες- καλύτερους Έλληνες και ξένους παίκτες του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Η ώρα που όλοι περιμένουν λοιπόν έφτασε και ανάμεσα σε άλλες εκδηλώσεις θα διεξαχθεί το παιχνίδι των κορυφαίων στις 16:00 (Novasports3), ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων. Σε ότι αφορά τους ανθρώπους που στελεχώνουν τις ομάδες, ο προπονητής του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης, πήρε τη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη, που δήλωσε αδυναμία μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκου του Παναθηναϊκού. Στους μεγάλους απόντες, συγκαταλέγεται, όπως είναι φυσικό και ο τραυματίας Βασίλης Σπανούλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 09/03

10.30 Επίσκεψη αθλητών και αντιπροσωπίας των διοργανωτών του All Star Game ΟΠΑΠ στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας αυτιστικών παιδιών (ΚΗΦΑΠ)
12.00-20.00 Basket Village (Κεντρική είσοδος ΔΚΓ Κλαδισού)
13.00 All Star Game ΟΠΑΠ μπάσκετ με καρότσι (ΟΣΕΚΚ)
15.30 Συναυλία του Χρήστου Χολίδη και του Μάνου Πυροβολάκη
16.00 All Star Game Greek Stars - Rest of the World, διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, θεαματικά καρφώματα των Dunking Devils, χορογραφίες από τις Greek Drops και τις Elite Amazons, παρουσιαστές οι Άννα Πρέλεβιτς και Αντώνης Βλοντάκης

*Στο περιθώριο του αγώνα, θα τιμηθούν από τον ΕΣΑΚΕ οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Κώστας Τσαρτσαρής, για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι ομάδες:

Greek Stars: Διαμαντίδης, Μπράμος, Παππάς, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης (Παναθηναϊκός), Μάντζαρης, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Καββαδάς (Ολυμπιακός), Αθηναίου (Άρης), Τσαϊρέλης, Μπόγρης (ΠΑΟΚ).

Προπονητές: Γιώργος Καλαφατάκης (Ρέθυμνο), Σούλης Μαρκόπουλος (ΠΑΟΚ).

Rest of the World:
Ματσιούλις, Λάσμε, Γκιστ (Παναθηναϊκός), Μακ Κόλουμ (Πανιώνιος), Κούπερ (ΠΑΟΚ), Ντάνστον, Λοτζέσκι (Ολυμπιακός), Χαρτ (Ρέθυμνο), Μπράουν (ΚΑΟΔ), Κρόκερ (Κηφισιά), Πάτρικ Γιούινγκ Τζούνιορ (Τρίκαλα), Άσκα (Ίκαρος Χαλκίδας).

Προπονητές: Γιώργος Μπαρτζώκας (Ολυμπιακός), Γιάννης Σφαιρόπουλος (Πανιώνιος).

Διαγωνισμοί

Τριπόντων: Κόλουμ, Κάρτερ (Πανιώνιος), Μπράουν (ΚΑΟΔ), Βασίλιεβιτς (Κηφισιά), Δέδας (ΠΑΟΚ), Βεζένκοφ (Άρης), Σαμοθράκης (Ψυχικό), Ζανιδάκης.

Καρφωμάτων: Στέφενς (Ηλυσιακός), Γκιστ (Παναθηναϊκός), Σίμπσον (Κολοσσός Ρόδου), Ντάνιελ (Απόλλων Πατρών), Γκάμπριελ (Ρέθυμνο), Κρόκερ (Κηφισιά), Σιγκούνας (Ερμής Λαγκαδά), Διαμαντάκος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: