Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μην το χάσεις! Γιατί θα γίνει ματσάρα στην Τούμπα;

"Ντου από Παντού" για τους λόγους που σήμερα το απόγευμα πρέπει να στηθείς στην τηλεόραση για να δεις το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Θα γίνει ματσάρα, λέμε... Όσοι με διαβάζετε ξέρετε ότι αποφεύγω τις προβλέψεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Όχι μόνο για το ποιος θα κερδίσει κάθε φορά σε έναν αγώνα, αλλά και για το πώς θα πάει το ματς. Πού να ξέρεις τώρα;
Εκτίμηση
Αυτή τη φορά, όμως, λέω ότι θα γίνει ματσάρα. Αυτή την εκτίμηση κάνω. Ότι συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα δούμε ένα παιχνίδι που θα έχει ενδιαφέρον για τον θεατή και τηλεθεατή, ανεξάρτητα τι ομάδα υποστηρίζει. Και οι δυο ομάδες, άλλωστε, αυτή τη στιγμή είναι αρκετά πιεσμένες για διαφορετικούς λόγους.
Ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ επειδή άλλαξε προπονητή και θέλει να αποδείξει ότι βρίσκει ξανά την ισορροπία του σαν ομάδα.
Ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός, από την άλλη πλευρά, γνώρισε πριν λίγες μέρες την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Παναθηναϊκό.
Προβάδισμα
Είναι, όμως, και τα ματς για το Κύπελλο που θα δώσουν σε λίγο καιρό Ερυθρόλευκοι και Δικέφαλος, με τις δυο ομάδες να θέλουν να πάρουν ψυχολογικό προβάδισμα από τώρα.
Για χαρά
Με λίγα λόγια, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να θέλουν να δείξουν το καλύτερο πρόσωπό τους και να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους.
Να βγει ματσάρα
Καλές ομάδες είναι, αξιόλογους παίκτες έχουν, εκατέρωθεν κίνητρα υπάρχουν μπόλικα, βαθμολογικά δεν κρίνεται δα κι ο τίτλος απ΄ αυτό το 90λεπτο για να πεις ότι θα έχουν τρομερό άγχος που θα βαρύνει τα πόδια τους, άρα γιατί να μη γίνει ένα ωραίο και θεαματικό παιχνίδι; Να δεί και ο κόσμος μπαλίτσα, να έχει σασπένς το ματς, να μπούνε γκολ, να υπάρχει ρυθμός. Να βγει ματσάρα, ρε παιδί μου. Κι ας κερδίσει ο καλύτερος.
Για να δούμε, λοιπόν. Θα πέσω μέσα;Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: