Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Υποταγή στην «Κυρία»! (video)

Μέσα στο Τορίνο δεν περνάει κανείς! Η Γιουβέντους πήρε «εκδίκηση» κόντρα στην Φιορεντίνα επικρατώντας 1-0 και ισοφαρίζοντας ρεκόρ εντός έδρας νικών που κρατούσε 38 χρόνια!

Υποταγή στην «Κυρία»! (video)
Δεν είναι μόνο ασταμάτητη. Είναι και εκδικητική. Γιατί στον πρώτο γύρο η Φιορεντίνα είχε «ταπεινώσει» τη Γιουβέντους (4-2) και την είχε υποχρεώσει στην μοναδική φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και οι «μπιανκονέρι» πήραν την εκδίκησή τους, επικρατώντας 1-0 των «βιόλα» και αυξάνοντας την διαφορά τους στο +14 απ’ τη δεύτερη Ρόμα, που έχει βέβαια δύο ματς λιγότερα.

Η ομάδα του Κόντε ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο μέρος και αφού δεν της βγήκε μία με τον Τέβες, δύο με τον Ασαμόα, με την τρίτη ο τελευταίος κατάφερε να σκοράρει στο 42’ και να διώξει το όποιο άγχος υπήρχε για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν είχαν και τη τύχη με το μέρος τους. Όπως στην φάση του Μάτος –κι ενώ είχε μπει στον αγώνα τρία λεπτά νωρίτερα- όπου το δοκάρι τον σταμάτησε, με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

Και επειδή η Γιουβέντους είναι… Γιουβέντους, ξέρει να κάνει και ρεκόρ! Έτσι με την 14η εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς έπιασε την Τορίνο που είχε κάνει κάτι ανάλογο το 1976. Και… λογικά θα την ξεπεράσει!

Μάλιστα, αυτή ήταν η έκτη φορά την φετινή σεζόν που οι πρωταθλητές επικρατούν με αυτό το σκορ (1-0), ενώ έφτασαν τις 333 νίκες στη Serie A, ούσα η πρώτη ομάδα που τα καταφέρνει!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: