Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Να δείξουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα»

Να δείξουν την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Λεβαδειακό τόνισε ο επιθετικός του Παναιτωλικού ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 28η αγωνιστική.

«Να δείξουμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό ο Μίλαν Μπόγιοβιτς ενόψει της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λιβαδειάς.

Ωστόσο, ο Σέρβος επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τους αντιπάλους τους και αυτό θα πρέπει να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη, τόνισε πως τα… κλειδιά για την εν λόγω αναμέτρηση θα είναι η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η καλή αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Έχουμε δύο ήττες αλλά μετά από κάθε άτυχο αποτέλεσμα πηγαίνουμε για τη νίκη».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Λεβαδειακού: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει δύο Σέρβους που τους γνωρίζω, τον Βούκσεβιτς και τον Μιλοσάβλιεφ αλλά πιστεύω στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να είμαστε ενωμένοι. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, χρειάζεται πολύ τρέξιμο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί για να σκοράρουμε».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξουμε αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και έξυπνοι. Να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: