Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Φρέσκος» για… πρωτάθλημα! (video)

Με αλλαγές στην 11άδα θα παρατάξει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αποθέωση στην Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη των «ερυθρόλευκων», που θέλουν να κλειδώσουν το 41ο πρωτάθλημα.

«Φρέσκος» για… πρωτάθλημα (video)
Με αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα στην αρχικό σχήμα θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή να «κλειδώσει» απέναντι στον ΠΑΟΚ το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Μίτσελ επιβεβαίωσε τις προθέσεις του για rotation ενόψει της αναμέτρησης στην Τούμπα αφήνοντας εκτός αποστολής, προκειμένου να πάρουν «ανάσες», τους Χολέμπας, Μανιάτη και Τσόρι ενώ, δεν αποκλείεται να « προφυλαχθούν» και οι Κάμπελ, Πέρες και Βάλντες, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Παρασκευής (7/3). Όσον αφορά την 11άδα Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Στσέποβιτς αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, ενώ τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν οι Παπάζογλου και Τόρες.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου και παιδιά από τη σχολή της ομάδας περίμεναν τους παίκτες του Μίτσελ για να τους υποδεχτούν! Οι μικρή φίλοι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένες τους παίκτες ενώ έδωσαν και μια ανθοδέσμη στον Ισπανό τεχνικό.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ:



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: