Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τεσσάρα… Ευρώπης!!

Αν και φέτος δεν το «έχει», θα κάνει την ύστατη προσπάθεια! Η Αλκμάαρ νίκησε την Χέρακλες 4-0 με συνοπτικές διαδικασίες και έδειξε πως μπορεί να πάρει μία εκ των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.

Τεσσάρα… Ευρώπης!
Φέτος, δεν είναι καθόλου σταθερή. Πολλές και… ανώριμη, αλλά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος θα δώσει τα πάντα για να βγει στην Ευρώπη!

Η Αλκμάαρ επικράτησε πολύ άνετα 4-0 της Χέρακλες για την 27η αγωνιστική της Eredivisie, επανήλθε στις νίκες μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα και έδειξε πως τα πλέι-οφ είναι μέσα στις δυνατότητές της.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς «τρίποντο», ωστόσο ο στόχος τους είναι μια χρονιά χωρίς να κινδυνέψουν και αυτό, όπως φαίνεται, θα το καταφέρουν.

Με δύο του Γιοχάνσον στο 16’ και το 37’ και οι γηπεδούχοι θέλησαν να στείλουν μήνυμα πως δεν έχουν και πολύ όρεξη για… αστεία.

Έπειτα συνέχισαν να επιτίθενται, αλλά το τρίτο γκολ που διακαώς έψαχναν το πέτυχαν με τον Γιοχάνσον, ο οποίος έκανε και χατ-τρικ, στο 79’, ενώ ο Ελμ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τέλος, την ίδια ώρα αναμετρήθηκε η Ρόντα με την Ναϊμέγκεν , με την πρώτη να επικρατεί 3-1. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: