Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Θα παλέψουμε για την καλύτερη θέση στα πλέι οφ»

Στην κατάληψη της όσο πιο δυνατόν καλύτερης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας στάθηκε ο Χοσέ Ζέκα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη.

«Θα παλέψουμε για την καλύτερη θέση στα πλέι οφ»
Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως ήταν πολύ καλή η εμφάνιση και θα πρέπει η ομάδα να πετυχαίνει πολλά γκολ σε κάθε αγώνα και να παίζει με την ίδια φιλοσοφία.

Αναλυτικά: «Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον Άρη, καταφέρνοντας να πετύχουμε και πολλά γκολ. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα.

Στόχος μας είναι να βγούμε στα πλέι οφ και να παλέψουμε εκεί για την καλύτερη θέση, άλλα μέχρι τότε θα πρέπει να παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία που δείξαμε στο ματς με τον Άρη».

Ο Νάνο συμπλήρωσε πως: «Δεν θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη μετάπτωση στην απόδοσή μας μετά το ντέρμπι, ξέραμε ότι ήταν ένας αγώνας "παγίδα" και φροντίσαμε να τον "καθαρίσουμε", παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και την ίδια συγκέντρωση και στους επόμενους αγώνες. Ήταν μια τεράστια νίκη σίγουρα στο Φάληρο, αλλά πλέον την έχουμε ξεχάσει, γιατί έχουμε πολλά σημαντικά ματς μέχρι το τέλος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: