Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Πάνθηρας» ο… Παπαδόπουλος!

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο πρωταγωνιστή, που πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ ο Ατρόμητος «καθάρισε» από τα μέσα του πρώτου μέρους τον Πανιώνιο και συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

«Πάνθηρας» ο… Παπαδόπουλος
Συνεχίζουν ακάθεκτοι ο Ατρόμητος και Παπαδόπουλος, καθώς πορεύτηκαν χέρι-χέρι και στην 28η αγωνιστική της Superleague, με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει δύο (3’, 26’) γκολ και να βγάζει δύο και μία ασίστ (22’) στον Νάστο στη νίκη με 4-0 επί του Πανιωνίου. Το άλλο τέρμα σηεμίωσε ο Ούμπιντες, βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» στο 63ο λεπτό.

Τα δεκατρία γκολ στη φετινή Superleague έφθασε ο Παπαδόπουλος και έπιασε τους Μπεργκ, Σολάρι, ενώ οι τρεις τους απέχουν μόλις ένα πλέον από τον Μήτρογλου, που συνεχίζει στη Φούλαμ.

Σους 58 βαθμούς πλέον η ομάδα του Περιστερίου, που είναι σίγουρα στην δεύτερη θέση και ελπίζει σε «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Απόλυτος κυρίαρχος του ματς ο Ατρόμητος, -όπως μαρτυράει και το σκορ- και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αν δεν κατέβαζε… στροφές. Αντικατέστησε τους Γιαννούλη, Παπαδόπουλο και Μπρίτο ο Γιώργος Παράσχος μετά το 4-0 για να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος, αλλά ήταν πλέον αργά. Στους 31 βαθμούς και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη έμειναν οι «κυανέρυθροι».

Το ματς

Ο Ατρόμητος έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης το ποιος θα είναι το αφεντικό, έχοντας κλείσει στα καρέ του τον Πανιώνιο, ο οποίος ήταν άνευρος στην αρχή και είχε παθητικό ρόλο. Οι «μπλε» ευτύχισαν να σκοράρουν στην πρώτη φάση που ευτύχισαν με τον Ούμπιντες να «σερβίρει» και τον συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Παπαδόπουλου να σκοράρει με κεφαλιά. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, αλλά οι «κυανέρυθροι» λίγο πριν συμπληρωθούν δεκαπέντε λεπτά, άρχισαν κάνουν αισθητή την παρουσία στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να χάσουν κάποια σημαντική ευκαιρία.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου απειλούσαν κυρίως με στημένες φάσεις, αλλά σε σχέση με το κακό ξεκίνημα υπήρξε αισθητή βελτίωση. Ωστόσο, τη στιγμή που άρχισε να αναθαρρεί ο Πανιώνιος, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους «μπλε» με τον Παπαδόπουλο αυτή τη φορά να είναι ο δημιουργός και τον δεξιό μπακ της ομάδας, Βαγγέλη Νάστο ο «εκτελεστής». Ο Πανιώνιος τα έχασε από εκεί και πέρα και ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε αυτό, βάζοντας τέσσερα λεπτά αργότερα και τρίτο τέρμα, με τον Παπαδόπουλο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν δυνατά για λίγα λεπτά ακόμα και θα μπορούσαν να είχαν βάλει και άλλο τέρμα, καθώς ο Πανιώνιος… παρέπαιε. Από το 35’ και μετά όμως ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έκλεισαν «σβηστά» το πρώτο μέρος.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή στο ξεκίνημα και γενικότερα παρουσιάζοντας πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά. Όμως, τα ρίσκα που πήρε ο Νίκος Αναστόπουλος, ανεβάζοντας πολύ ψηλά την άμυνα της ομάδας του δεν του βγήκαν, καθώς σε κάθε κατέβασμα του αντιπάλου «μύριζε». Τελικά αυτό μπήκε στο 63ο λεπτό.

Από εκεί χάθηκε κάθε ενδιαφέρον, το οποίο ούτως ή άλλως είχε ατονήσει από τα μέσα του πρώτου μέρους. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και ο τεχνικός των γηπεδούχων θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, βγάζοντας τον Παπαδόπουλο και τον Γιαννούλη από το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος προσπαθούσε να πετύχει το γκολ της… τιμής, ενώ ο Ατρόμητος έγινε σε κάποιες φάσεις επικίνδυνος, χωρίς να «φορτσάρει».



Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66’ Μπάλλας), Παπαδόπουλος (75’ Φωτάκης), Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο (83’ Κιβρακίδης).

Στον πάγκο του Ατρόμητου οι: Σηφάκης, Ναπολεόνι, Φάμπιο και Γεωργίου.

Πανιώνιος (Αναστόπουλος): Ανέστης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Κολοβός, Μητρόπουλος, Ντούνης (64’ Καμπάνταης), Κούρος, Γιάννου (46’ Λάζνικ) και Αραβίδης.

Στον πάγκο του Πανιώνιου οι: Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Σταυροαθανασόπουλος και Παναγιωτούδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: