Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

Στην αδικία του τελικού αποτελέσματος στάθηκε ο Νίκος Κεχαγιάς μετά την ήττα της SKODA Ξάνθης από τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν είχαμε  την τύχη με το μέρος μας»
Ο τεχνικός των ακριτών στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του, θεωρώντας το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Κρατάει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια, ενώ πιστεύει πως η ομάδα δε θα εμπλακεί σε σενάρια υποβιβασμού.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, ήρθε ένα αποτέλεσμα που ήταν, πέρα για πέρα, άδικο. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας, αλλά μετά το γκολ του αντιπάλου, τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ο Αστέρας, αν και μπήκαμε δυνατά, ισορρόπησε το παιχνίδι. Μετά το γκολ, αντιδράσαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που αξίζει τη θέση που βρίσκεται.

Το τελικό αποτέλεσμα που θα ήταν δίκαιο είναι η ισοπαλία. Κρατάμε την προσπάθεια και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν έχω προσωπική άποψη για το γκολ του Αστέρα, οι παίκτες μου λένε ότι έγινε φάουλ στη φάση. Υπάρχει άγχος, μετά από ήττα στην έδρα σου προβληματίζεσαι, κρατάμε τη θέληση που είχαμε, δεν νομίζουμε να υπάρξει πρόβλημα, ώστε να μπλέξουμε με τις χαμηλές θέσεις. Δουλεύουμε στη δημιουργία φάσεων, δεν είχαμε σήμερα, όμως, τις καλές τοποθετήσεις παικτών.

Πάμε δυνατά στη συνέχεια να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στο αποτελεσματικό κομμάτι. Στο τέλος, παίξαμε με τρεις αμυντικούς, πήραμε το ρίσκο να ανοιχτούμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, με ό,τι κινδύνους προκύπτουν από κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: