Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Ασπρόμαυρη» νίκη στο ντέρμπι!

Σπουδαία βαθμολογική νίκη πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League U20.

«Ασπρόμαυρη» νίκη στο ντέρμπι
Νίκη με την οποία πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League U20 πήρε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με σκορ 1-0 των Πειραιωτών, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον έχουν έναν βαθμό περισσότερο.

Οι μικροί «ασπρόμαυροι» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Κουλούρης στο 72’.

Ο νεαρός φορ της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς κέρδισε το πέναλτι από τον Βούρο και ανέλαβε εκείνος την εκτέλεσή του.

Στη Νέα Μεσημβρία έδωσαν το «παρών» αρκετοί οπαδοί της ομάδας, ενώ από πλευράς διοίκησης την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Γκερμάν Τσιστιακόφ. Επίσης, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Χέντβινγκες Μαντούρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πολύζος, Παπαδόπουλος (66’ Τσολακίδης), Πατράλης (87’ Τουμανίδης), Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου (83’ Δεληγιαννίδης)

Ολυμπιακός: Στρέζος, Βολονάκης, Σωτηράκος, Βλάχος (83’ Γαρεφαλάκης), Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης, Νασιακόπουλος (56’ Λάτσι), Βέργος, Γιάνκοβιτς, ΨυχογιόςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: