Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι»

Στην αστοχία του πέναλτι στάθηκε ο Νίκος Κουσίδης για να δικαιολογήσει τη «βαριά» ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

«Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι»
Ο νεαρός μέσος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως στο πρώτο μέρος, παρά την κατοχή της μπάλας από τους «πράσινους», είχαν κλείσει οι διάδρομοι προς την εστία, όμως στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό και χώρους, παρά το γεγονός πως στα αποδυτήρια στάθηκαν στη συγκέντρωση που θα πρέπει να υπάρξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε καλά και κλείσαμε τους χώρους. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, κάτι που καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι, θα ήταν διαφορετικά πιστεύω τα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και βρήκε περισσότερους χώρους. Φάγαμε ένα δεύτερο γκολ που μας πήγε πίσω στην ψυχολογία. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και δεχτήκαμε ακόμη ένα γκολ.

Στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να βρούμε χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και να πετύχουμε ένα γκολ, ώστε να είμαστε πιο κοντά στην ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα εμείς, μετά από κάποια στιγμή, δεν μπορούσαμε να τον κυνηγήσουμε».

Ήθελα να είναι διαφορετικό το πρώτο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο και ως αντίπαλος. Είμαι λυπημένος, γιατί ο κόσμος του Αρη είναι πολύ στεναχωρημένος. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε κοντά με τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: