Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μετά από καιρό έμοιαζε ξανά με κανονική ομάδα!!

Δεν ήταν κάποια απόδοση που έβγαζε μάτια αλλά για πρώτη φορά μετά από καιρό ήταν μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αρχή μέση και τέλος στο γήπεδο οπότε το 0-3 στο «Χόθορνς» ήρθε φυσιολογικά! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μετά από καιρό έμοιαζε ξανά με κανονική ομάδα!
Φυσικά με αυτή τη νίκη επί της Γουέστ Μπρόμιτς δεν λύθηκαν ως δια μαγείας τα προβλήματα που ταλανίζουν την πρωταθλήτρια Αγγλίας όλη τη χρονιά. Η άμυνα της για παράδειγμα για μεγάλο διάστημα και μέχρι με την κεφαλιά του Ρούνεϊ ήρθε το 2-0 , δεν έπειθε επιτρέποντας στους κυνηγούς των «Μπάγκις» να απειλούν στην εστία του Ντε Χέα. Αλλά στην επίθεση τα πράγματα ήταν καλύτερα.
Ο Γιανουζάι κατάφερνε να απασχολεί τους αντιπάλους του, ο Μάτα τροφοδοτούσε σωστά το επιθετικό δίδυμο, ο Φελαινί έστω και σε κάποια πεντάλεπτα  θύμιζε τον παίκτη που μάγεψε στην Εβερτον, ο Ρούνει είχε κέφια και ο  Ράφαελ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι από τα δεξιά δίνοντας χείρα βοηθείας στην επιθετική γραμμή. Από αυτόν ήρθε και  το φάουλ από το οποίο ο Φαν Πέρσι βρήκε το κεφάλι του Τζόουνς, που σκόραρε και έβαλε την ομάδα του μπροστά. Αυτό ήταν και το κρίσιμο σημείο αφού μετά ξαφνικά η Γιουνάιτεντ άρχισε να θυμίζει  κανονική ομάδα! Το βάρος έμοιαζε να φεύγει από τα πόδια των παικτών του Μόιες που είχαν και μετά από καιρό και βοήθεια από τη τύχη και τον  διαιτητή! Ο ρέφερι δεν τιμώρησε  πρώτα τον Φελαινί για ένα μαρκάρισμα με τις τάπες στο Γιάκομπ και έπειτα να δεν έδειξε  δεύτερη κάρτα στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για ένα άτσαλο μαρκάρισμα. Όμως η Γιουνάιτεντ  δεν περίμενε από άλλους βοήθεια αυτή τη φορά αλλά ήταν και καλύτερη. Από την ώρα που με τον Ρούνει έκανε το 0-2 το 0-3 ήταν θέμα χρόνου και ήρθε από τον Γουέλμπεκ, για να γιορτάσουν  την πιο άνετη νίκη τους οι  πρωταθλητές μέσα στο 2014.
Εν ολίγοις ήταν μία νίκη που ο Μόιες και οι παίκτες του την χρειαζόντουσαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο τα  δύσκολα έρχονται κολλητά την άλλη εβδομάδα. Πρώτα η επίσκεψη της Λίβερπουλ στο Θέατρο των Ονείρων και αμέσως  μετά ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς το 2-0 του Νέου Φαλήρου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Υστερα από αυτά ο Σκωτσέζος προπονητής θα ξέρει τι ακριβώς μέλλον μπορεί να υπάρχει για αυτόν στο «Ολντ Τράφορντ».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: