Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Καρφώνονται με τους διαιτητές…!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποια πράγματα για τα ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, σε σχέση με τη διαιτησία. 
Εντάξει, αυτή τη φορά τουλάχιστον, με τον ορισμό του Κάκου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, αποφύγαμε την…καθιερωμένη προ ντέρμπι γκρίνια για τη διαιτησία.
Τι να πει κιόλας ο ΠΑΟΚ; Γιατί έβαλαν τον Κάκο, με τον οποίο μέσα στην Τούμπα σε τέσσερα χρόνια έχει εφτά νίκες στα εφτά παιχνίδια που του έχει σφυρίξει ο διεθνής ρέφερι; Μην τρελαθούμε κιόλας!
Γλιτώσαμε την γκρίνια αυτή, αλλά βρήκαμε άλλη! Γιατί, λέει, βάζουν τώρα τον Κάκο και δεν τον βάζουν στα ημιτελικά του κυπέλλου. Και καλά δηλαδή, ότι τον ορίζουν σε αυτό το παιχνίδι, για να μην τον βάλουν στο κύπελλο!
Κατ΄ αρχήν, ποιος λέει ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι αδιάφορο. Εντάξει, λογικό είναι το βάρος να πέφτει στη ρεβάνς με τη Γιουνάϊτεντ, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί και θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και μαθηματικά, και δη μέσα στην Τούμπα, αλλά κι αν μη τι άλλο δεν θέλει να χάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα σε δεύτερο σερί ντέρμπι μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, ενόψει κιόλας της ρεβάνς με τη Γιουνάϊτεντ.
Αλλά όπως κι αν έχει, δεν το καταλαβαίνουν ότι καρφώνονται με το να ζητάνε από τώρα, για μετά από ένα μήνα, ένα συγκεκριμένο διαιτητή για το κύπελλο;
Όμως εγώ θα το πάω ακόμη παρακάτω. Θα σας πω και ποιόν διαιτητή θέλουν στον ΠΑΟΚ και για τον δεύτερο ημιτελικό. Τον Σιδηρόπουλο από τη Ρόδο, με καταγωγή από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τον ένα στο Καραϊσκάκη, για τον πρώτο ημιτελικό και τον άλλο στην Τούμπα, για τον δεύτερο ημιτελικό.
Κι όλα αυτά, για ποιο λόγο; Έχει συμβεί τίποτα περίεργο, ειδικά υπέρ του Ολυμπιακού, σε ντέρμπι από πλευράς διαιτησίας τα τελευταία χρόνια;
Με Σιδηρόπουλο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 0-3; Με Μάνταλο στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-1; Με Παππά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-0;
Αλλά και πέρσι, με Σιδηρόπουλο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0; Με Παππά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1; Με Μάνταλο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1; Με Μάνταλο επίσης στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-2;
Να πάμε και πρόπερσι; Με Γιάχο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2; Με Κάκο στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-1; Με Κουκουλάκη στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1; Η, με Γιάχο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1;
Έγινε ένα όντως σοβαρό λάθος πριν από τέσσερα χρόνια από ένα επόπτη (που έκτοτε εξαφανίστηκε) στο γκολ του Κατσουράνη στο Καραϊσκάκη και το έχουν κάνει σημαία. Ενώ έκτοτε έχουνε γίνει 11 ντέρμπι με γενικά καλές διαιτησίες, που δεν επηρέασαν τέλος πάντων το αποτέλεσμα και αν μη τι άλλο χωρίς έστω «κάτι» ρε παιδί μου υπέρ του Ολυμπιακού. Και διαγράφουμε τις 11 διαιτησίες για να σταθούμε σε ένα λάθος ενός επόπτη πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.
Αλλά το κάνουμε πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο να βρούμε σε ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: