Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Προπονητής-έκπληξη δίπλα στον Αλβέρτη!!

Με δίδυμο θα συνεχίσει την χρονιά ο Παναθηναϊκός στον πάγκο του, καθώς ο «Φράγκι» θα έχει δίπλα του και έναν έμπειρο.... βοηθό. Διαβάστε ποιος είναι ο κόουτς στον sportdog! Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» δεν θα είναι μόνος του!
Από νωρίς το πρωί στο «τριφύλλι» σκέφτονται το δίδυμο και εκεί τελικά κατέληξαν! Θα είναι δηλαδή ο Αλβέρτης, που είναι τοτέμ της ομάδας, εκείνος που θα μπει μπροστά μαζί με έναν έμπειρο προπονητή.
Το δίδυμο είναι μια σωστή σκέψη ύστερα από όλα όσα συνέβησαν αιφνιδιαστικά και χωρίς πρόγραμμα από ότι φαίνεται.
Δίπλα λοιπόν στον Αλβέρτη σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης!





Το βιογραφικό του Δημήτρη Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1968 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα παιδικοεφηβικά τμήματα της Γλυφάδας, συνέχισε στον Γ.Σ. Αργυρούπολης, στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (γυναικείο), στο Αιγαίο Γλυφάδας (ανδρικό), ενώ από το 1998 έως το 2000 θήτευσε στο γυναικείο τμήμα των Εσπερίδων στην Α1 και Α2 Κατηγορία των γυναικών. Εργάστηκε ως assistant coach στον Ιωνικό Νικαίας και τη σεζόν 2001-02 υπήρξε βοηθός του Ντιρκ Μπάουερμαν στον πάγκο της Δάφνης, ενώ από το 2003 έως το 2009 δούλεψε με απόλυτη επιτυχία στην Α.Ε.Κ.

Τη σεζόν 2009-10 ο Φώτης Κατσικάρης και ο Ντέιβιντ Μπλατ τον εμπιστεύθηκαν απόλυτα ως συνεργάτη τους, στον πάγκο του Άρη. Παράλληλα από το 2008 είχε προσληφθεί στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Με τον «δράκο» πανηγύρισε την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, με τον Γιόνας Καζλάουσκας το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας και με τον Ηλία Ζούρο την 6η θέση στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, που μας έστειλε στο προολυμπιακό τουρνουά.

Μετά τη θητεία του στον Άρη, τη χρονιά 2010-11 ανέλαβε προπονητής της Ε.Κ. Καβάλας, την οποία οδήγησε μέχρι και το 2012 σε δύο απόλυτα επιτυχημένες σεζόν. Μάλιστα τη χρονιά 2011-12, η Ε.Κ. Καβάλας τερμάτισε έκτη (στην καλύτερη θέση της ιστορίας της) και έπαιξε με την ομάδα μας στη β’ φάση των πλέι-οφ. Την περσινή σεζόν (2012-13) εργάστηκε για τη μισή περίπου περίοδο στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο νέος προπονητής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: