Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

«Επτά χρόνια εξυγίανση»

31688_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε σήμερα (11/03) το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας. Αναφέρθηκε στην κίνηση της ΚΑΕ να τιμήσει, όπως κάθε χρόνο, τους χορηγούς και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, τονίζοντας ότι “χωρίς αυτούς ίσως δεν θα υπήρχε ο μπασκετικός Άρης”.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Γαλιλαίας:
Για την εκδήλωση της ΚΑΕ: “Αλίμονο αν δεν κάναμε κάτι τέτοιο. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, το ενδιαφέρον του κόσμου με τα διαρκείας, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου ήταν σημαντικό και απαραίτητο. Χωρίς αυτούς ίσως να μην υπήρχε ο Άρης. Η προσέλευση ήταν αυτή που περιμέναμε, μέσα σε οικογενειακό και ζεστό κλίμα. Υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η συνεργασία. Τώρα βέβαια κοιτάμε τον επόμενο αγώνα”.
Για τις αρνητικές καταστάσεις των ημερών: “Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα θα υπάρχουν. Είναι λυπηρό και απογοητευτικό, αλλά ίσως είναι και αποτέλεσμα της ιδιοσυγκρασίας των Ελλήνων, να τρωγόμαστε. Πρέπει μέσα από την αντιπαλότητα να βγάζουμε μια συνεργασία και να βγει κάτι θετικό. Διαφορετικά, μόνος χαμένος είναι ο Άρης”.
Για το σημείο που βρίσκεται η προσπάθεια εξυγίανσης: “Τα θέματα της ΚΑΕ είναι λίγο-πολύ γνωστά. Η εξυγίανση θα κρατήσει τουλάχιστον επτά χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολος ο δρόμος. Είναι μια εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία και θέλω να πιστεύω πως θα παραμείνουμε ενωμένοι. Κάποια φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στο τελευταίο αγώνα με την Πάτρα είναι αποκρουστικά και απαράδεκτα. Δεν ταιριάζουν στην ιστορία του Άρη και στην εικόνα του κόσμου του Άρη”.
Για την σύγκριση με το παρελθόν: “Η λαχτάρα όλων μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πολλές φορές μπορεί να παρασυρθούμε εκτός πραγματικότητας και να μην είμαστε όσο πρέπει ρεαλιστές. Κάποια στιγμή συμβαίνει και σε εμένα και μπορεί να έρθει ο Λευτέρης (Αρβανίτης) να μου πει πως δεν πρέπει να τρελαίνομαι, που χάσαμε έναν αγώνα. Είναι καλό που ο Αρειανός να θέλει να κερδίζει, αλλά δεν γίνεται να φτάνουμε στο σημείο να πάνε κάποιοι πίσω από τον πάγκο του Άρη και να βρίζουν τον προπονητή μας. Είναι απαράδεκτο”.
Για την αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με πέρυσι: “Είναι κι αυτό οξυγόνο για την ομάδα. Του χρόνου πρέπει να κοιτάξουμε δυστυχώς να είναι ακόμα μεγαλύτερο το νούμερο. Λέω δυστυχώς, γιατί ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Οι συγκυρίες της οικονομικές κρίσης δεν βοηθούν την ομάδα. Η ανάγκη είναι πολύ μεγάλη και χρειαζόμαστε όποιον μπορεί να προσφέρει έστω και μ’ ένα φθηνό διαρκείας”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: