Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

H KAE Άρης για χορηγούς και κατόχους διαρκείας!!

No 817116
Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Porto Palace” η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε και βράβευσε τους χορηγούς της και τους κατόχους διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, καθώς και μέλη της “ΓΕΝΕΣΙΣ” (στη φωτό ο Δημήτρης Παπαϊωάννου βραβεύει εκπρόσωπο χορηγού), του Golden Club, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θωμάς Γιώτας, ακόμα μέλη της επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Άρη (Χάρης Παπαγεωργίου, Κώστας Χαριτωνίδης) και φυσικά οι παίκτες της ομάδας. Παρών και ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης ο οποίος δήλωσε: «Η σημερινή εκδήλωση είναι πολύ ξεχωριστή για την ΚΑΕ Άρης. Για όλους εμάς που την απαρτίζουμε και την στελεχώνουμε, διοίκηση, προπονητικό τημ, παίκτες, υπαλληλικό προσωπικό. Σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι, είναι για μας πραγματική χαρά και τιμή, να μπορούμε να τιμούμε τους οικονομικούς αιμοδότες της ΚΑΕ Άρης. Όλους εσάς. Τους χορηγούς μας, αλλά και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
Μας τιμά η εμπιστοσύνη με την οποία μας έχετε περιβάλλει. Μας δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση το ότι, αν και ο Άρης βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και στην φάση της οικονομικής και αγωνιστικής του εξυγίανσης, παρατηρήθηκε φέτος μια πολύ σημαντική στήριξη των χορηγικών μας προγραμμάτων αλλά και πραγματοποιήθηκε ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας. Φυσικά, το νούμερο δεν ανταποκρίνεται ούτε κατά διάνοια στο πραγματικό μέγεθος και την δυναμική του κόσμου του Άρη, αλλά είναι μια σημαντική ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης της προσπάθειας που κάνουμε.
Κατά καιρούς, έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων. Τόσο για την διοικητική, όσο και για την αγωνιστική λειτουργία της ΚΑΕ. Η κριτική που έχουμε δεχθεί ήταν αρκετές φορές σκληρή, ίσως και άδικη, αλλά από την στιγμή που ήταν καλοπροαίρετη και τα κίνητρά της ήταν αγνά, ουδέποτε παραπονεθήκαμε ή αντιδράσαμε. Βέβαια, μέσα στα παράπονα και την καλοπροαίρετη κριτική, προσπάθησαν και προσπαθούν πολλοί λάτρεις του παρελθόντος καταστροφικού διοικητικού καθεστώτος, να παρεισφρήσουν και να δημιουργήσουν ζημιά είτε προσωπικά σε μένα, είτε στην ίδια την ομάδα. Τους πληροφορώ ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ότι μόλις διασφαλιστούν οι όροι για την ομαλή μετάβαση της ομάδας από την κατασπατάληση στην εξυγίανση, θα ασχοληθούμε με αυτούς και τον ρόλο που θέλουν να διαδραματίσουν στον Άρη.
Σήμερα, το μήνυμα που θέλω να στείλω σαν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης από αυτό το βήμα και με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, είναι μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας. Ο Άρης μας, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Μακεδονίας, με τα 100 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς σε αυτόν τον τόπο, περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Μικροσυμφέροντα, μικροπολιτικές, πισώπλατες μαχαιριές, αλαζονικές συμπεριφορές, ίντριγκες, εγωϊσμοί, αμαυρώνουν την ιστορία του Συλλόγου και σκοτεινιάζουν τις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων Αρειανών που βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές.
Ωστόσο, ο Άρης που οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας, μας δίδαξαν και μας μετέφεραν, δεν έχει πεθάνει. Ο περήφανος Άρης, ο μεγάλος Άρης, ο Αυτοκράτορας Άρης, ζει μέσα στον καθένα από εμάς. Και αυτόν τον Άρης πρέπει να τον διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού και, κόντρα στο ρεύμα και τις δυσκολίες της εποχής, να τον κρατήσουμε ζωντανό και να τον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές Αρειανών. Ακριβώς όπως τον παραλάβαμε. Μεγάλο, υγιή, καθαρό και πρωταγωνιστή.
Για μια ακόμη φορά, έχοντας την τιμή και την χαρά του αξιώματος του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, ευχαριστώ από καρδιάς τους χορηγούς μας και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την στήριξη και την συμπαράσταση. Δική μας υπόσχεση, δική μας δέσμευση, εξακολουθεί να είναι η προσπάθεια για την πλήρη εξυγίανση της ΚΑΕ Άρης σε όλα τα επίπεδα. Και από αυτήν την προσπάθεια, κανένας δεν περισσεύει».
Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Νίκος Στακιάς είπε: «Πρώτος στόχος ήταν να διατηρήσουμε το «μομέντουμ» από την μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Θέλαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των διαρκείας, να συνδυάσουμε το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον του Άρη. Τα 1.700 διαρκείας δηλώνουν μία αύξηση του 35% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Έχουμε μπροστά μας τη δημιουργία του Μουσείου του Άρη ενώ επίκειται και η οριστικοποίηση της συμφωνίας με την Τράπεζα Πειραιώς για την  δημιουργία μίας πιστωτικής κάρτας».
Η εκπρόσωπος της “Cyta Ελλάς”, χορηγού της ΚΑΕ Άρης,  Μαρία Νικολάου, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και τον κ. Αρβανίτη για την τιμητική βραδιά και την άψογη συνεργασία που διανύει τον τέταρτο χρόνο. Εκ μέρους της εταιρείας είναι τιμή μας να βρισκόμαστε δίπλα σε μία από τις ιστορικότητες ομάδες της χώρας. Αντλούμε αμφίδρομα τα οφέλη μίας συνεργασίας, από τα πρώτα μας βήματα βρεθήκαμε κοντά στον Άρη. Θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στην ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: