Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μακάμπι Χάιφα: Έρχονται… μηνύσεις για Ράγιος!! (video)

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Ρούμπεν Ράγιος στην Μακάμπι Χάιφα, μετά το σκληρό τάκλιν που έκανε στον Ραφί Νταχάν στον αγώνα με την Μπνέι Γεχούντα.
Ο Ισπανός άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Τύπου του Ισραήλ και των φιλάθλων και κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 10 αγωνιστικών. Όμως, αυτό είναι το… λιγότερο για τον πρώην μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι άνθρωποι της Μπνέι ετοιμάζονται να καταθέσουν αγωγή σε βάρος του, με την Μακάμπι να αναζητεί την φόρμουλα που θα αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του.
Μάλιστα, τονίζεται πως οι Ισραηλινοί έχουν διαμηνύσει στον μάνατζέρ του πως δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια και είναι ανοικτοί στην παραχώρησή του, ακόμα και με τη μορφή του δανεισμού. Ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει ειδική άδεια και έχει αποχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να ηρεμήσει.
Από την πλευρά του, ο Ραφί Νταχάν, υποστήριξε πως δεν δέχεται την απολογία του Ράγιος και ζητά την τιμωρία του, όχι μόνο από την λίγκα του Ισραήλ, αλλά και της Μακάμπι.
«Δεν αποδέχομαι την απολογία του Ράγιος. Υπάρχει Θεός και μόνο αυτός μπορεί να τον συγχωρέσει. Πρέπει να τον τιμωρήσει όχι μόνο η λίγκα, αλλά και η ίδια η ομάδα του. Πήγε να με τραυματίσει και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», υποστήριξε ο 24χρονος.
Και πρόσθεσε: «Ακόμη παίρνω μορφίνη, δεν μπορούσα χθες να κοιμηθώ από τον πόνο. Υποφέρω και θα πρέπει για τους επόμενους μήνες να συνηθίσω να μετακινούμαι με καροτσάκι. Όμως δεν το βάζω κάτω και θα επιστρέψω δυνατός».
Δείτε σε βίντεο το τάκλιν του Ράγιος…



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: