Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Από ντέρμπι σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Πίσω αφήνουν την νίκη τους επί του Ολυμπιακού άπαντες στον ΠΑΟΚ και πλέον εστιάζουν στον επόμενο ντέρμπι με τον Άρη. Διπλό έπαιξε η πρώτη ομάδα με την Κ-20. Θλάση στον προσαγωγό ο Λάζαρ.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
Στο παρελθόν θέλουν να αφήσουν την νίκη επί του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ, καθώς στο πρόγραμμα των Θεσσαλονικιών για την επόμενη αγωνιστική υπάρχει νέο ντέρμπι με τον Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Απόντες από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν οι διεθνείς, Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς τους χορηγήθηκε άδεια προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκδήλωση της Εθνικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό με την Κ20 του συλλόγου.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας, φαίνεται πως έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και θα εξεταστεί σε περαιτέρω εξετάσεις την Τρίτη. Από την άλλη, ο Μιγκέλ Βίτορ δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Τέλος, στον αγώνα με την Καλλονή, για την 32η αγωνιστική αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή κίτρινων καρτών, ο Έργκους Κάτσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: