Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

«Έβγαζε φλόγα ο ΠΑΟΚ»

georgopoulos
O Βασίλης Γεωργόπουλος, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν ομοσπονδιακός προπονητής, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Βασίλης Γεωργόπουλος:
Για το ντέρμπι της Τούμπας: «Είδα τον ΠΑΟΚ μετά από καιρό να βγάζει την σωστή εικόνα μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είχε μια φλόγα που του έλειπε φέτος. Τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σίγουρα έχουν μια ιδιαιτερότητα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείχνει μεγάλο πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Το χτύπημα του Ινσαουράλντε ήταν μια κίνηση πολύ άσχημη και για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για την ομάδα, αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται πουθενά.
Η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ το κέρδισε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ επιτέλους είχε έναν ορθολογισμό στην ενδεκάδα και κυρίως στην αμυντική του γραμμή. Ο Στέφενς έκανε πολλές δοκιμές αλλά ο ΠΑΟΚ αμυντικά ήταν πολύ κακός, δεν γίνεται να χάνει από τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο, που είναι δυο ομάδες με πολλά προβλήματα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν πολύ αποτελεσματικό, έδωσε ιδιαίτερη δύναμη στην ομάδα, όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Συν την πολύ καλή απόδοση που είχαν όλα τα παιδιά στις άλλες γραμμές».
Για τον Ολυμπιακό: «Από την στιγμή που έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα μπορεί να κάνει και αλλαγές στην ενδεκάδα του, μπορεί να ξεκουράζει και παίκτες, όπως δηλαδή έκανε και στην Τούμπα, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχει μπροστά του την μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι λογικό το μυαλό να μην είναι καθαρό. Οι περισσότεροι ξένοι ποδοσφαιριστές δεν αντιλαμβάνονται την αξία που έχει να πάρεις μια νίκη στην Τούμπα. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ εύχομαι πραγματικά ο Ολυμπιακός να περάσει στην επόμενη φάση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: