Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ινσαουράλδε… εκ των έσω!!

Εσωτερικά θα αντιμετωπίσουν στον ΠΑΟΚ το θέμα που προέκυψε με την συμπεριφορά του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αρχίζει η προετοιμασία για τον Άρη.

Ινσαουράλδε… εκ των έσω
Ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε είχε καλή παρουσία στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά επισκιάστηκε από τη γροθιά που έδωσε εκτός φάσης στον Ντελβίν Εντινγκά. Μπορεί ο Αργεντινός αμυντικός να τη γλίτωσε φθηνά, αφού ο διαιτητής Κάκος δεν τον απέβαλε, ωστόσο στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν θα αφήσουν έτσι το θέμα.

Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επιληφθεί του θέματος και θα μιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή μετά το ρεπό της Τρίτης. Είναι άγνωστο αν θα του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ή απλώς θα του γίνουν παρατηρήσεις, κάτι που πιθανότατα δεν θα δημοσιοποιηθεί αφού στον ΠΑΟΚ θέλουν να διευθετήσουν το θέμα εσωτερικά. Στόχος τους είναι να δώσουν στον παίκτη να καταλάβει πως αν και εκτιμάται το πάθος που δείχνει, δεν θα πρέπει να δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του, αφού η αντιαθλητική του ενέργεια θα μπορούσε να είχε στοιχίσει πολύ ακριβά στην ομάδα του αν είχε αντικρίσει την κόκκινη κι όχι την κίτρινη κάρτα.

Στροφή στον… Άρη

Το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ έχει πλέον στραφεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στις νίκες, καθώς δεν έχει διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα εδώ και δύο μήνες. Εκτός πλάνων του Γιώργου Γεωργιάδη είναι ο Λάζαρ που υπέστη θλάση και σήμερα θα φανεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός, όπως και ο Μαντούρο που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αντίθετα το πρόβλημα του Βίτορ από το ματς με τον Ολυμπιακό δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Μάρτενς που έπαιξε στο οικογενειακό διπλό και ανεβάζει στροφές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: