Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ώρα αποφάσεων!!

Συνάντηση κορυφής επίκειται στην ΑΕΚ για το ρόστερ και τους παίκτες που θα κριθούν επαρκείς για την επόμενη σεζόν. Η έμπρακτη στήριξη Μελισσανίδη στον Δέλλα, που όμως θα κριθεί στο τέλος της περιόδου.

Ώρα αποφάσεων
Μέσα στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέα κι αυτή τη φορά καθοριστική (κι όχι υπό τη μορφή έκτακτης σύσκεψης όπως μετά το αγχωτικό 2-1 επί του Ηροδότου την Κυριακή) συνάντηση των μεγάλων «κεφαλιών» της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται σύντομα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με βασικό θέμα το ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον δυναμικό κρίνονται επαρκείς για την επόμενη σεζόν και ποιοι όχι.

Η αλήθεια είναι πως παρότι απομένουν εννιά αγωνιστικές οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για όλους τους παίκτες και είναι αμφίβολο αν κάποιοι… προλαβαίνουν να αλλάξουν τις εντυπώσεις. Και στόχος των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος είναι να γίνει νωρίς το ξεκαθάρισμα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση η ομάδα, πέρα φυσικά από τις ήδη αρκετές μεταγραφές που έχουν γίνει.

Η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα στις συσκέψεις κορυφής δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπιστεύεται τον «Κολοσσό» και το απέδειξε έμπρακτα, όταν λίγες ώρες μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος της ομάδας για την κακή εμφάνιση απέναντι στον Ηρόδοτο, το αφεντικό του συλλόγου ζήτησε ο ίδιος να καθίσει μαζί με τον προπονητή στη γιορτή της Original, σε μια κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα. Πάντως το μέλλον του Δέλλα στον πάγκο θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, που ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου, και η αλήθεια είναι πως δεν θα πρέπει να αισθάνεται καθόλου βέβαιος για την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία και την επόμενη περίοδο.

*Μετά το ρεπό της Δευτέρας, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με την Τριγλία Ραφήνας που θα γίνει την Κυριακή στο Μενίδι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: