Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

«Σας περιμένουμε ξανά»!

λεο-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης. Μίλησε για το πώς ξεσήκωσε την Τούμπα, τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού, τον Μίτσελ και τα ματς κυπέλλου που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λεοντιάδης:
Για το πώς ξεσήκωσε το γήπεδο της Τούμπας:
“Ξεσήκωσα τον κόσμο, τι να έκανα; Αυτό ήθελε και ο κόσμος. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως πήραμε το ματς. Ούτε το ότι με τίμησαν, ούτε τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα περιττεύουν”.
Για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν τον τίμησε ο ΠΑΟΚ:
“Αυτά δεν τα ζεις και κάθε μέρα. Μου επέστρεψαν τα αισθήματα από παλιά. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και τα αισθήματα είναι αμοιβαία”.
Για το “πικάρισμα” που έκανε στους παίκτες του Ολυμπιακού:
“Αν ήταν ελεύθερο το 11 άνετα έμπαινα να παίξω.  Είπα στους παίκτες του Ολυμπιακού,” τυχεροί  είστε, 20 χρόνια πριν έπρεπε να ήσασταν, να δείτε πώς θα βγαίνατε και πώς θα μπαίνατε στο γήπεδο. Πετάχτηκε το μαϊμούνι ο Αβραάμ και είπε “τι θα γινόταν;”.  Εμείς δεν τους αφήναμε να κάνουν ζέσταμα και τώρα μπήκαν σαν να είναι σε παιδική χαρά. Δεν έχουν καταλάβει τι είναι Τούμπα. Παλαιότερα από τα αποδυτήρια και από το αεροδρόμιο ήταν χαμένοι. Μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί από το ζέσταμα τους μίλησα στη φυσούνα. Τυχεροί ήταν. Εγώ δύο λεπτά χρειαζόμουν, αλλά αφού νίκησε ο ΠΑΟΚ όλα καλά, δεν χρειαζόταν η ομάδα τίποτε παραπάνω. Μπράβο στα παλικάρια μας, έπαιξαν με ψυχή”.
Για την αγωνιστική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ:
“Δεν υπήρχε Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ακόμα πιο δυνατά στο επόμενο παιχνίδι για το κύπελλο. Τουλάχιστον εδώ μέσα. Ας λέει ο προπονητής του Ολυμπιακού,  πως έλειπαν τόσοι παίκτες του. Αν παίξει ο ΠΑΟΚ έτσι δυνατά δεν χάνει πουθενά”.
Για την πίστη που είχε για την νίκη:
“Έλεγα θα κερδίσω και θα το πάρω το ματς. Ήταν η πρώτη φορά. Θα το έπαιρνα το ματς ακόμα και στο 90′ ! Το πίστευα! Ένιωσα την ψυχολογία που είχαμε παλιά”.
Για τον κόσμο στην Τούμπα:
“Όλα ήταν φανταστικά .Αφού κερδίσαμε κιόλας ήταν τέλεια”.
Για το τι είπε στον Μίτσελ:
“Τους είπα καλό ταξίδι.  “Ερχόμαστε ξανά, ελάτε, σας περιμένουμε” είπα. Τι να κάνω; Να ξυπνήσουν και λίγο οι δικοί μας. Μου είπε ο Γιάννης Αθανασιάδης “μην πεις τίποτα” και είπα “άσε μην αρχίσω τα μπινελίκια από τώρα”.
Για το επεισόδιο με τον Καραπαπά:
“Όταν είπα στο Μίτσελ καλό ταξίδι ήταν εκεί ο Καραπαπάς αλλά αυτός δεν είπε τίποτα. Μόλις μπήκε μέσα στο γραφείο άρχισε τα σκηνικά εκεί που γίνονταν οι δηλώσεις. Φυσικά τον ΠΑΟΚ έκραζε για τον Κάκο. Που να κράξει εμένα, αν είναι δυνατόν”.
Για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για την διαιτησία:
“Μακάρι από εδώ και πέρα να χάνει και να διαμαρτύρεται. Εδώ έχει πάρει πρωταθλήματα με την διαιτησία. Υπήρχε Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο για να διαμαρτύρεται; Άλλο ματς βλέπανε”;
Για το αν συναντήθηκε με τον Σάββα Θεοδωρίδη:
“Δεν τον είδα καν τον Σάββα Θεοδωρίδη”.
Για το γεγονός πως ήθελε να ξαναπάρει το μικρόφωνο:
“Περίμενα να ξαναπάρω μικρόφωνο. Θα φώναζα στο μικρόφωνο αν μου το έδιναν ξανά και θα έλεγα “φάτε τους”! Δυστυχώς δεν μου το έδωσαν. Ήθελα να τους ξεσηκώσω λίγο. Σιγά μην σταματούσα εκεί πέρα”.
Για το αν μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ:
“Είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Αυτό θα το κρίνουν αυτοί, όχι εγώ. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό”.
Για τα παιχνίδια του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:
“Αν παίξει έτσι ο ΠΑΟΚ  και συγκρατημένα εκεί στην άμυνα, με ακόμα παραπάνω πάθος, όλα θα πάνε καλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: